Header
Nieuwsbrief nr.1,
8 maart 2014

Paul Fluitsma

 

Verder bouwen

deA heeft een geweldig jaar achter de rug, waarbij met name de klantengroei aan het eind van 2013 opviel: de mijlpaal van 500 klanten is bereikt. En we bouwen verder aan deA in 2014. Niet alleen aan meer klanten, maar ook aan zinvolle projecten en inspirerende bijeenkomsten voor leden.

Het is al weer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief uit kwam. Dat komt niet vanwege het tekort aan nieuws of activiteiten.

→ Lees verder

Met energieke groet,
Paul Fluitsma
waarnemend voorzitter coöperatie deA

Op 12 maart plant deA voor iedere klant een boom in het energiebos

Op woensdag 12 maart a.s. viert Apeldoorn de Boomfeestdag met de aanplant van een Energiebos in Zuidbroek. Scholieren van basisschool de Diamant en samen met deA onder leiding van leerlingen Bos- en Natuurbeheer van Helicon Opleidingen en IVN Apeldoorn ruim 1000 bomen en struiken die later energie gaan leveren. Zin om mee te helpen? Kom dan 12 maart naar Zuidbroek.

→ Lees verder

Energie van deA: lokaal, groen en voordelig

De energie van deA wordt geproduceerd in de gemeente Apeldoorn bij Waterschap Vallei en Veluwe en Kalvermesterij Kroes. Groene en lokale energie dus. Maar wist u dat onze energie ook nog eens 0,50 eurocent goedkoper is dan het variabele tarief van Nuon? Alle reden dus om energie af te nemen bij deA. En met de opbrengst realiseren we weer nieuwe duurzame projecten in Apeldoorn zoals het project Zon op school. Zo maken we samen Apeldoorn duurzamer. Nog geen klant van deA? Stap dan nu gemakkelijk over. Naar het overstapformulier.

deA lokaal en duurzaam

Partners van deA: Internetbureau Max.nl

Meedenken en zoeken naar oplossingen. Dat is de manier waarop internetbureau Max.nl zijn klanten bedient. ‘Klanten komen bij ons voor een website. Maar wat willen ze ermee bereiken?’ Oprichter en eigenaar Max Dammers zoekt samen met zijn opdrachtgevers naar de antwoorden op deze vraag. ‘Pas dan kunnen we aan de slag met de vormgeving en de ontwikkeling van de website. De techniek moet het gevolg zijn van de inhoud. Ons werk, de websites die we bouwen, zijn onze visitekaartjes.’

→ Lees verder

Ontwikkeling businessplan voor Zonnepark op Ecofactorij

deA heeft samen met SparklingProjects een voorstel bij de provincie Gelderland ingediend. De provincie wil de ontwikkeling van duurzame lokaal geproduceerde energie stimuleren en heeft daartoe coöperaties opgeroepen om met voorstellen te komen. Van de 31 inzendingen zijn er 6 gehonoreerd, waaronder het voorstel van deA en SparklingProjects.

→ Lees verder

"Samen met onze klanten en leden willen we Apeldoorn duurzamer maken. Dit doen we door inspiratie, ontmoeting, het uitvoeren van duurzame projecten en het leveren van groene energie uit Apeldoorn.”

Promotie voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant van deA en wilt u dit graag uitdragen? Download dan één van de banners en plaats deze op uw eigen website. Zo kunnen al uw klanten zien dat u een groene ondernemer bent. Kijk bij promotiemateriaal voor de mogelijkheden.