Isolatieavond Welgelegen

Isolatieavond Welgelegen


Uitleg & advies over verschillende vormen van isolatie

Isolatieavond Welgelegen

Datum
20 maart 2024
Tijd
19:30 tot 21:30
Locatie
Hertog van Gelreschool, Morellenlaan 47

Op woensdagavond 20 maart organiseert Wijkraad Welgelegen een informatiebijeenkomst over isoleren van je woning. Alle veel voorkomende vormen van isolatie komen aan bod. Zoals bijvoorbeeld vloer- en spouwisolatie. Wanneer heeft het na-isoleren van je spouw zin? En hoe kom je erachter in hoeverre je woning al geïsoleerd is? En: we zullen stilstaan bij de (on)mogelijkheden van glasisolatie.

Subsidies en terugverdientijd maatregelen

Momenteel zijn er subsidies beschikbaar voor het isoleren van je woning, we nemen ze met je door. Isolatie maakt je huis comfortabel, bespaart op je kosten én verdienen ze zichzelf binnen enkele jaren terug. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, je bereidt je huis ook voor op een aardgasvrije toekomst.

Wil je met de isolatie van je huis aan de slag, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je meer weten over de verschillende soorten isolatie, of het mogelijk is in jouw woning en en hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Tijdens deze informatieavond krijg je overzicht en kun je je vragen stellen. Na afloop weet je waarmee je aan de slag kunt.

Meld je aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden informatieavond*

Je gegevens

Aanhef*
Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.