Zonnepark Klarenbeek aan de Broekstraat gaat schone energie opwekken met aandacht voor mens, dier en natuur. Investeren in ZonDelen levert niet alleen jaarlijks een prima rendement. Je bouwt ook mee aan een duurzame toekomst met meer zonne-energie en meer natuur.

De energiecoöperaties ERV en Apeldoorn starten een crowdfunding en bieden je de kans te participeren. Iedereen kan meedoen. Bovendien is er een gebiedsfonds waardoor heel Klarenbeek jaarlijks meeprofiteert. Doe je mee? Samen worden we 50 procent eigenaar van dit zonnepark en verstevigen we de natuur in het gebied.

Heb je vragen, wil je meer weten over het zonnepark of hoe je mee kunt doen? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op 19 mei! De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt uiterlijk tot 21.00 uur. Schrijf je meteen in! Tijdens het webinar kun je vragen stellen. Nog niet eerder meegedaan aan een webinar? Het is niet moeilijk. Na aanmelding ontvangt u de een bevestigingsmail met uitleg en de link naar het webinar.

Kun je niet live aanwezig zijn? Schrijf je alsnog in; je ontvangt na het webinar een mail van ons met video en tips, zodat je alle informatie op een ander tijdstip kunt bekijken.

Programma:

  • 19:30 – welkom; Michiel Roemer & René Jurgens (projectleiders zonneparken deA) en Gertine Wilders (communicatie deA)
  • 19:40 – programma; waarom dit zonnepark, het ontwerp van het  zonnepark en de groene inpassing, rendement en hoe doe je mee?
  • 20:30 – ruimte voor vragen
  • 20:50 – afronding programma en sluiting