Hoe zit het met die warmtepompen?

Het evenement is door nieuwe noodzakelijke coronamaatregelen geannuleerd

Hoe zit het met die warmtepompen?

Datum
15 november 2021
Tijd
20:00 tot 22:00
Locatie
GEANNULEERD

GEANNULEERD!

Op maandagavond 15 november ben je van 20 tot 22 uur welkom bij ACEC aan de Roggestraat 44 om alles te weten te komen over de warmtepomp. Er zijn leveranciers aanwezig om je verschillende warmtepompen te laten zien en je wordt bijgepraat over de werking, het rendement en andere voordelen ervan. Uiteraard kun je ook je – kritische – vragen kwijt.

Laat je informeren over mogelijkheden

Misschien hebben je buren er al een, misschien overweeg je zelf om er een aan te schaffen, of misschien zie je het helemaal niet zitten. Grijp dan nu je kans om je te laten informeren over mogelijkheden, kansen en voorwaarden van de warmtepomp. Warmtepomp-leveranciers ATAG, REMEHA en MERFORD zullen er zijn, en je kunt al je vragen kwijt over bijvoorbeeld werking, rendement, besparing én geluidsreductie. Ook zijn er installateurs met wie je kunt overleggen. En natuurlijk staat er een werkende warmtepomp. 

De Parken

Wijk van de Toekomst

De gemeente Apeldoorn heeft De Parken aangewezen als een van de vier aardgasloze pilotwijken van het programma Wijk van de Toekomst. De Parken is in vele opzichten een interessante wijk, groen en monumentaal.

Niet voor niets aangewezen als rijksbeschermd stadsgezicht, een waarde die we willen behouden.

De Parken
Energieregisseur
Warmtepomp
Je kunt al je vragen kwijt over bijvoorbeeld werking, rendement, besparing én geluidsreductie. Albert van Dam