Warmtewandeling Welgelegen

Warmtewandeling Welgelegen


meld je aan voor warmtebeelden en uitleg


Aanmelden

Warmtewandeling Welgelegen

Datum
25 januari 2024
Tijd
19:00 tot 21:00
Locatie
Hertog van Gelreschool, Morellenlaan 47

Woon je in Welgelegen? Doe mee met de warmtewandeling! Wijkraad Welgelegen en deA organiseren op donderdag 25 januari een warmtewandeling in onze wijk.

Samen met een warmtefotograaf gaan we in groepen door de wijk wandelen. Met behulp van een warmtecamera kijken we hoe het staat met het wamteverlies van woningen. Waar is het goed geïsoleerd, en waar lekt een woning warmte? De warmtefotograaf legt uit wat er op de beelden te zien is.
Wil je wel eens weten hoe dat bij je woning zit, meld je dan aan!

Of je huis goed is geïsoleerd of niet, je kunt altijd meedoen. We hopen op aanmelding van diverse woningen: nieuwbouw, jaren 30, wel of niet geïsoleerd. Aan de hand van de beelden kan worden besproken wat zou helpen om het energieverbruik te verminderen en hoe je daarbij kunt worden ondersteund.

Programma

Inloop Hertog van Gelreschool om 18:45 uur, vanaf hier start de wandeling om 19:00 uur. Na afloop van de wandeling komen we terug bij de school voor koffie en thee en een extra toelichting van de energiecoach. Einde avond rond 21:00 uur.

Let op: weeralarm

Warmtebeelden kunnen het best worden gemaakt bij koud weer, en bij weinig wind of regen. Als door het weer de warmtewandeling niet kan doorgaan, sturen we je van te voren een email.


Ja, ik meld me aan voor de warmtewandeling