Profiteer tot 31 mei nog van de isolatieactie

Doe tot 31 mei nog mee aan de isolatieactie


Bij twee maatregelen gratis subsidieaanvraag

Profiteer tot 31 mei nog van de isolatieactie

Tot 31 mei kun je nog meedoen aan de isolatieactie van deA. Laat je dak, vloer of spouwmuur tegen een scherp tarief door lokale gerenommeerde bedrijven isoleren en ontvang bij twee isolerende maatregelen tot 30% van de aanschafkosten als subsidie terug. Je subsidieaanvraag wordt dan gratis voor je geregeld.

Verhoogde subsidiebedragen

Isoleren is altijd slim om te doen. Je gebruikt daardoor minder gas, bespaart op je energiekosten, zit er in de winter warmer bij en heb je het in de zomer koeler in huis. Vanaf 1 januari 2022 zijn de subsidiebedragen van isolatiemaatregelen en warmtepompen verhoogd. Ook zijn per 2022 de voorwaarden voor de minimale mruimer. Laat je twee isolerende maatregelen uitvoeren, bijvoorbeeld je spouwmuur isoleren en glas vervangen, of combineer je een isolatiemaatregel met de investering in een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting, dan krijg je tot 30% van de totale kosten als subsidie terug. Doe je voor 31 mei mee aan de isolatieactie dan weet je zeker dat de isolatie van jouw huis tegen een scherp tarief goed uitgevoerd wordt.

Ook subsidie voor 1 maatregel

Vanaf volgend jaar krijg je ook al subsidie bij één isolerende maatregel, die je vanaf 2 april 2022 hebt laten uitvoeren. Het loont dus de moeite om te checken wat je aan verbeteringen aan je huis kunt doen en je in te schrijven voor de isolatieactie.

Ondanks drukte toch slim om in te schrijven

Door de grote drukte bij het aanvragen van isolerende maatregelen moet je rekening houden met een wachttijd. Toch is het slim nu nog een aanvraag voor 31 mei te doen. Dan zit je er komende winter warmpjes bij en maak je nog gebruik van de voordelen van de isolatieactie met deA.