Energiebesparing is niet alleen goed voor uw portemonnee, het draagt ook bij aan duurzaamheid. Energie die we besparen, hoeft niet worden opgewekt. Ook wordt het wooncomfort van uw huis verbeterd. Tocht en kou kan je met verschillende energiebesparingsmogelijkheden uitsluiten. Woont u in de gemeente Apeldoorn en denkt u aan energiebesparing? Kijk dan eens bij ons energiebespaaradvies of het maatregeladvies.

Energiebespaaradvies

Wilt u besparen op uw energierekening en een huis met degelijk wooncomfort, maar weet u niet waar u moet beginnen? Denkt u aan verschillende isolatiemogelijkheden? Of denkt u misschien aan zonnepanelen of een nieuwe CV-ketel? Dan is het voor u handig om een energiebespaaradvies aan te vragen. Lees hier meer over energiebespaaradvies voor uw huis.

Maatregelbespaaradvies

Bent u al een stapje verder en heeft u al een idee welke energiebespaarmaatregelen geschikt zijn voor uw huis? Kijk dan bij ons maatregeladvies. U krijgt persoonlijke begeleiding, meerdere offertes van zorgvuldig geselecteerde bouw- en installatiebedrijven en gegarandeerde kwaliteit.

Warmtebeeldcamera

Bent u klant of lid van deA en wilt u zelf eens naar de oorzaken van energieverlies van uw huis kijken? Dit kan met de warmtebeeldcamera die we bij deA hebben. Lees hier meer over de warmtebeeldcamera.

In samenwerking met Hoom

Om diensten te kunnen bieden betreft energiebesparing is deA samenwerking aangegaan met Hoom. Hoom is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Op deze manier kunnen wij samen met Hoom onafhankelijk, deskundig en objectief advies geven.

Duurzaam met energie omgaan begint met zo min mogelijk energie te gebruiken. Want energie die je niet gebruikt, hoeft niet worden opgewekt. Als u kiest voor energie besparen is dat goed voor het milieu én scheelt het u kosten. Wij helpen u er graag bij.

Subsidies

Wist u trouwens al dat er momenteel subsidies zijn voor energiebesparing? Dit kan energiebesparing voor u nog interessanter maken. Klik hier voor meer informatie over subsidies en leningen.

Energiebesparing