deA | Duurzaam Huis | cv instellen

Bespaar geld, gas en krijg meer comfort

70 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een hr-ketel. Die geeft een hoog rendement, tenminste: als de radiatoren goed staan ingesteld. Maar meestal gebeurt dat niet. Terwijl je daarmee 7 tot 25 procent bespaart op je gasverbruik! Met deze actie krijgen Apeldoorners de kans om hun cv te laten inregelen en indien nodig de verwarmingskranen te vervangen voor €25. Daarmee tackel je onnodig gasverbruik en dat scheelt jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro’s.

Duurzaam en voordelig je cv instellen

Veel hr-ketels staan te hoog ingesteld. Daardoor stroomt het water te snel en wordt de warmte niet goed afgegeven. De hr-ketel presteert daarom minder goed dan je zou verwachten. Soms merk je dat in je huis doordat de ene ruimte lekker warm te stoken is, en de andere niet. Maar misschien merk je er weinig van, je gasverbruik is alleen hoger dan je zou verwachten.

De actie cv instellen voor slechts €25!

Normaal gesproken kost het afstemmen van een cv-installatie en het vervangen van de radiatorkranen en -knoppen al snel tussen de 300 en 1100 euro. Tijdens deze actie krijgen Apeldoorners de kans het aanbod hun hr-ketel te laten instellen voor slechts €25, inclusief de benodigde kranen. Schrijf je dus snel in en vergeet daarbij niet de benodigde foto's van je cv en een document van de gasverbruik te uploaden! 

Aanmelden kan vanaf maandag 23 november 2020 om 8.00 uur tot maandag 30 november 8.00 uur. Daarna wordt een selectie gemaakt van de deelnemers. Het instellen kost enkele uren tot een dag en wordt uitgevoerd door erkende, Apeldoornse installatiebedrijven. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen januari en februari.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Met deze actie bespaar je gas én geld. Schrijf je dus snel in als je een hr-ketel hebt en een minimaal gasverbruik van 1300 M³ per jaar.

 

Doe mee en maak kans je cv-ketel zuinig te laten instellen

maak je huis comfortabel, warm en energiezuinig
Energiek Apeldoorn
T&P Technology
Gemeente Apeldoorn
Bisseling BV. Allround installatiebedrijf uit Apeldoorn
Gemeente Apeldoorn