deA | De Dreven | Apeldoorn

Meld je aan voor de actie-nieuwsbrief

en maak kans op een gratis warmtescan ter waarde van €50 euro

Jouw huis klaar voor de toekomst

Wil jij weten hoe je energie bespaart, comfortabel woont en je huis klaarmaakt voor de toekomst? Stel ons je vragen! Wij helpen je als bewoner van de Dreven dit najaar met gratis advies speciaal voor jouw type huis, acties en leuke prijzen.

De Dreven ingedeeld in 3 woningtypen

Om de adviezen op jouw type huis af te kunnen stemmen, hebben we de Dreven ingedeeld in drie clusters van woningtypen. Heb je net een brief van ons in de bus gehad? Dan kun je meedoen aan onderstaande activiteiten. Heb je nog geen brief gehad? Nog even geduld, je krijgt eind oktober of half november bericht van ons om mee te doen.

Binnenkort rijdt de warmte-camera bakfiets door de Dreven. Je kunt warmtebeelden bekijken en informatie krijgen. Schrijf je je bij de bakfiets in voor de nieuwsbrief of het webinar, dan ontvang je direct een gratis ledlamp.

Hoe woon je comfortabel, duurzaam en met een lage energierekening? Schrijf je in voor de webinar “Mijn huis klaar voor de Toekomst” speciaal voor jouw type huis in de Dreven. We verloten twee stylingsadviezen voor kamerplanten onder de deelnemers.

Isolatie maakt je huis comfortabel, energiezuinig en je maakt je woning klaar voor de toekomst. Samen met bedrijven uit de buurt doen we een aanbod voor drie meest toegepaste isolatievormen: vloer-, spouwmuur- en glasisolatie, met extra informatie over subsidies.

Het HOOMdossier is voor jou beschikbaar. Kies online hoe je je huis wil verduurzamen en krijg overzicht van kosten en opbrengsten. Vul het zelf of samen met de energiecoach in. Maak een afspraak, online of bij je thuis.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Rianne Bil Styliste
Win een groenstyling advies! Tijdens het webinar verloten we er twee onder de bezoekers. Planten kunnen een fijne sfeer geven in huis. Ze kunnen zowel ruimten als binnen en buiten verbinden en rust creëren. Ik denk graag mee over de juiste plek voor een plant, de verzorging en over het eventueel stekken van planten, waardoor je groene paradijsje zich snel en goedkoop uit kan breiden.
Familie Polman maakt hun huis in de Dreven zeer energiezuinig. In hun blog vertellen ze over hun ervaringen en de verbouwing van hun woning uit de jaren zeventig. Volg hun hun belevenissen.

Ze vertellen jullie over hun ervaringen van de verbouwing van hun woning. Het doel van dit project is de woning te verbouwen naar een nul-op-de-meterwoning.

HOOMdossier een handig online instrument

waarmee je verduurzamingsmaatregelen kiest en plant
Webinars

Lekker vanaf de bank informatie opdoen. Pik eruit wat voor jou van belang is

Leuke prijzen

Win een gratis stylingsadvies voor je kamerplanten of een warmtescan van je huis

Slim HOOMdossier

Een handig online instrument om samen met de energiecoach je plan te maken

Isolatieactie

Isoleren heeft altijd zin, doe ook mee aan onze collectieve isolatieactie