deA | De Dreven | Apeldoorn

HOOMdossier, handig online instrument

verduurzamingsmaatregelen kiezen en plannen

Jouw huis klaar voor de toekomst

Wil jij weten hoe je energie bespaart, comfortabel woont en je huis klaarmaakt voor de toekomst? Stel ons je vragen! Wij helpen je als bewoner van de Dreven en de Donken met gratis advies en acties.

De Dreven en de Donken

Voor veel huizen in de Dreven en de Donken geldt dat bewoners last hebben van vocht-, ventilatie- en tochtproblemen. Ook is de isolatie vaak niet optimaal. Deze problemen zijn goed aan te pakken. Wij helpen je er graag bij. 

Isolatie maakt je huis comfortabel, energiezuinig en je maakt je woning klaar voor de toekomst. Samen met bedrijven uit de buurt doen we een aanbod voor drie meest toegepaste isolatievormen: vloer-, spouwmuur- en glasisolatie, met extra informatie over subsidies.

Het HOOMdossier is voor jou beschikbaar. Kies online hoe je je huis wil verduurzamen en krijg overzicht van kosten en opbrengsten. Vul het zelf of samen met de energiecoach in. Maak een afspraak, online of bij je thuis.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Warmtebeelden laten je snel zien waar de warmte je huis uit lekt en de kou naar binnen komt. Daarom wordt de warmtescan wordt steeds vaker ingezet om te zien waar je je isolatie kunt verbeteren.

Maak een afspraak met onze energiecoach voor een warmtescan van jouw woning!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen
Slim HOOMdossier

Een handig online instrument om samen met de energiecoach je plan te maken

Zelf aan de slag

Bespaar meteen met onze tips voor je verwarming, verlichting, ventilatie en meer. 

Isolatieactie

Isoleren heeft altijd zin, doe ook mee aan onze collectieve isolatieactie