Als wij niet veranderen, verandert het klimaat. Dus is het de hoogste tijd voor positieve energie van oneindige bronnen. Daar kun jij zelf aan bijdragen. Kies gewoon voor de positieve energie van onze energiecoöperatie. Kies een bron:

Zo doen we dat

Onze energiecoöperatie wekt samen met medebewoners en bedrijven uit de gemeente Apeldoorn lokaal groene stroom op. Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld.

Greenchoice

De lokale energie wordt geleverd via onze partner Greenchoice. Greenchoice biedt de coöperatie een jaarlijkse vergoeding namens jou om nog meer te kunnen doen op lokaal niveau. Door klant te worden via onze coöperatie help je actief mee Apeldoorn te verduurzamen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

deA | Energielevering

LEKKER LOKAAL OPLADEN

Je tablet lokaal opladen, met stroom uit je gft-bak, je afvalwater of van de zon. Maar wel gewoon uit het stopcontact natuurlijk. Dat noemen wij positieve energie. Jouw stroom komt uit jouw buurt.

ZONDER WINSTOOGMERK

Wij zijn een energiecoöperatie en hebben geen winstoogmerk. Alle winst is een investering om nog meer positieve energie op te wekken. Gewoon in Apeldoorn. Meedoen is heel makkelijk, maar dan ook echt.

CONCURRERENDE PRIJZEN

Voor onze 100% Apeldoornse energie betaalt je wat het kost en niet meer.  In de praktijk blijken wij vaak zelfs goedkoper dan andere aanbieders.

ECHT DUURZAME ENERGIE

Natuurlijk wekken we alleen maar schone energie op. Direct in je buurt. Dat scheelt transport én vervuiling. Beter toch?

deA | Energielevering

Kies voor positieve energie van Apeldoorn, lekker lokaal, concurrerende prijs,
echt duurzame energie.