EnergieVRIEND

Problemen met je energierekening?


een energieVRIEND kan helpen


Aanmelden

EnergieVRIEND

Woon je in gemeente Apeldoorn? Heb je problemen om je energierekening te betalen? Dan heb je iets aan een goede vriend! De energieVRIEND kan je helpen je energierekening onder controle te krijgen. Samen met deze persoon kijk je waar het aan ligt dat de rekening (te) hoog is. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag om hier ook daadwerkelijk wat aan te doen. Op een manier die past bij jou en jouw huis, zodat je het toch behaaglijk hebt in huis.

Samen aan de slag

Je krijgt tips en (gratis) materialen om te starten met besparen. Want als je minder gas en stroom gebruikt, hoef je ook minder te betalen. Elke week krijg je een kleine opdracht om met een specifiek onderdeel aan de slag te gaan.

Wie doet dit en waarom?

Dit project “de energieVRIEND” voert deA (energiecoöperatie van én voor inwoners) uit voor de gemeente Apeldoorn. We werken hiervoor samen met organisaties als Budgetbeheer, Schuldhulpverlening, Humanitas, Schuldhulpmaatjes en de Kap.

Allereerst is dit project bedoeld om bewoners, die het zwaar hebben door hun energierekening, te helpen om hier grip op te krijgen. Het is de eerste keer dat we zo intensief met het onderwerp van de energierekening aan de slag gaan om te kijken of we er met deze aanpak samen in slagen om die rekening te verlagen. 

Let op!

Uitsluitend bedoeld voor inwoners van de gemeente Apeldoorn

Heb je een hoge energierekening?

Voor wie?

Kom je uit de gemeente Apeldoorn en heb je een hoge energierekening en ben of kom je hierdoor in de problemen? Dan kun je je aanmelden voor dit project. We kunnen de komende maanden aan de slag in Apeldoorn. Meld je snel aan!

Aanmelden