Met de warmtecamera op stap

Met een warmtecamera is te zien waar de warmte weglekt uit je huis en de kou naar binnenkomt. Daardoor zie je waar isolatie nodig is! Tijdens deze actie maakt de energieconciërge een warmtebeeld van de voorgevels in de buurten Anklaar, de Mheen, Sprenkelaar en Osseveld. Woon je in een van deze buurten? Meld je dan snel aan voor een warmtebeeld van je huis.

Bekijk je huis eens met andere ogen

Worden er in jouw buurt warmtebeelden gemaakt en wil je dat de energieconciërge langskomt om een warmtefoto te maken van je voorgevel? Geef je dan op. Wil je niet dat er een warmtebeeld wordt gemaakt van je huis? Dan hoef je niets te doen. In de weken erop gaan de energieconciërges op stap om de warmtebeelden te maken. Een goed warmtebeeld kun je alleen maken als het niet al te warm is buiten en droog. De warmtebeelden worden meestal ’s avonds of ’s ochtends vroeg gemaakt. Misschien zie je de energieconciërges wel aan het werk. Zelf hoef je verder niets te doen.

Weten waar jouw huis warmte lekt?

Per mail krijg je een uitnodiging voor een online afspraak. Tijdens deze afspraak legt de energieconciërge uit wat er te zien is op het warmtebeeld, en je krijgt natuurlijk het warmtebeeld zelf.

Wat kun je zien en wat niet?

Dit warmtebeeld is een quick scan. Het geeft een indicatie of jouw huis al goed geïsoleerd is of nog ergens warmte verliest. Valt er nog wat te winnen? Heb je meer hulp of advies nodig? Geen nood: wij helpen je graag verder. De energieconciërge kan 1e tips geven en vervolgstappen voorstellen. Bijvoorbeeld een gesprek met de energiecoach, isoleren, een uitgebreid warmtecamera onderzoek of een webinar over tochtwering. Zo verduurzaam je je huis en maak je je woning klaar voor de toekomst.

Let op!

Per wijk zijn er circa 80-100 plekken beschikbaar. De interesse is groot en op = op, wees er dus snel bij!

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Ook zien waar je huis warmte lekt? Geef je op voor deze actie! De energieconciërge maakt een warmtebeeld en legt het uit tijdens een online afspraak."

  • Ugchelen, 2 t/m 20 nov (vol)
  • Vogelkwartier, 9 t/m 20 nov (vol)
  • Brummelhof, 30 nov t/m 11 dec (vol)
  • Anklaar, 14-18 dec en 4-8 jan (vol)
  • De Mheen, 22 feb t/m 5 maart
  • Osseveld, 15 t/m 26 maart

Ja, ik wil een warmtebeeld van mijn huis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.