Warmtebeeld van je huis

Zien waar de warmte uit je huis weglekt


Gratis warmtebeeld


Zet me op de wachtlijst

Warmtebeeld van je huis

Woon je in een koopwoning in de gemeente Apeldoorn? Wil je kennismaken met het fenomeen warmtebeeld? Wij verwachten deze winter weer een actie te doen met warmtebeelden. Je kunt je alvast aanmelden. We laten je dan weten als de actie begint en: wat die inhoudt.

Met een warmtecamera is te zien waar de warmte weglekt uit je huis en de kou naar binnenkomt. Daardoor zie je waar isolatie nodig is!

Wil je dat we je informeren zodra deze actie begint? Geef je dan op.

Wanneer maken we warmtebeelden?

Voor het maken van een warmtebeeld moeten de weercondities goed zijn. Dit wil zeggen: bewolkt, geen regen, geen harde wind en geen zon. Bovendien moet het voldoende koud zijn; er moet 12 graden verschil zijn tussen de buiten- en binnentemperatuur. Zodra de omstandigheden goed zijn, gaan we op pad!

De warmtebeelden worden in de winterperiode ’s avonds of ’s ochtends vroeg gemaakt. Misschien zie je ons wel aan het werk. Zelf hoef je verder niets te doen.

Wat kun je zien en wat niet?

Dit warmtebeeld is een handige quick scan. Dat geeft je een eerste indruk waar de warmte weglekt.

Heb je een uitgebreidere warmtescan nodig? Wil je ook een rapport en aanbevelingen voor jouw situatie? Dan kun je beter kiezen voor de betaalde warmtebeeldinspectie.

En na het warmtebeeld?

Heb je meer hulp of advies nodig? Geen nood: de energiecoach helpt je graag verder. Of maak gebruik van onze bedrijvenservice: we brengen je in contact met lokale bedrijven voor je klus.
Bijvoorbeeld met isolatie, glas vervangen of een warmtepomp.

Warmtebeeld van je huis
In de winter gaan we weer los en maken we warmtebeelden van je huis. René Jurgens, warmtebeeldexpert
Warmtebeeld van je huis

Zien waar de warmte uit je huis weglekt

Geef je alvast op! Wij zetten je dan op de wachtlijst. Zodra de actie begint, informeren wij je.

Zet me op de wachtlijst