Warmtebeelden

Zien waar de warmte je huis weglekt


en de kou je huis binnenkomt


Aanmelden warmtebeelden

Warmtebeeld van je huis

Met een warmtecamera is te zien waar de warmte weglekt uit je huis en de kou naar binnenkomt. Daardoor zie je waar isolatie nodig is!
Woon je in een koopwoning in de gemeente Apeldoorn?
Tijdens deze actie krijg je een gratis warmtebeeld van je huis, met extra uitleg en advies. Meld je dus snel aan voor een warmtebeeld van je huis.

Actie: gratis warmtebeeld

Woon je in een koopwoning en wil je dat we langskomen om een warmtefoto te maken van je voorgevel? Geef je dan op. De energieconciërges komen langs zodra het koud genoeg is. De warmtebeelden worden meestal ’s avonds of ’s ochtends vroeg gemaakt. Misschien zie je de energieconciërges wel aan het werk. Zelf hoef je verder niets te doen.
Na afloop nodigen we je per mail uit voor een online informatiewebinar. Daarin leggen we uit wat je op het warmtebeeld kunt zien. Ook kun je vragen stellen.

Wat kun je zien en wat niet?

Dit warmtebeeld is een handige quick scan. Het geeft een indicatie of jouw huis al goed geïsoleerd is of nog ergens warmte verliest. Valt er nog wat te winnen? Het warmtebeeld geeft een goede eerste indruk.
Heb je meer hulp of advies nodig? Geen nood: daarna wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met een isolatieactie, of een bezoek van de energiecoach bij je thuis. In het webinar leggen we uit hoe. Heb je een uitgebreidere warmtescan nodig? Ook dat kan.
Zo verduurzaam je je huis en maak je je woning klaar voor de toekomst.

Warmtebeeld van je huis
Meld je aan, je krijgt een uitnodiging voor een webinar als het warmtebeeld gemaakt is. Tijdens het webinar leg ik je uit wat er te zien is op het warmtebeeld, en je krijgt natuurlijk het warmtebeeld zelf. René Jurgens , warmtebeeldexpert
Warmtebeelden Apeldoorn

Zien waar de warmte uit je huis weglekt

Geef je op voor deze actie! De energieconciërge maakt een warmtebeeld en legt het uit tijdens een online afspraak

Aanmelden warmtebeelden