Warmtebeeld

Zien waar de warmte uit je huis weglekt


Gratis warmtebeeld


Zet me op de wachtlijst

Warmtebeeld van je huis

Woon je in een koopwoning in de gemeente Apeldoorn? Wil je kennismaken met het fenomeen warmtebeeld? Deze winter starten we weer met een actie voor het maken van een quick scan van de voorgevel van je huis. Je kunt je alvast aanmelden.

Met een warmtecamera is te zien waar de warmte weglekt uit je huis en de kou naar binnenkomt. Daardoor zie je waar isolatie nodig is! Bij deze actie maken we een beeld van de voorzijde van je huis. Het is een introductie van de warmtebeelden waarmee je een eerste indicatie krijgt.

Wil je dat we langskomen om een warmtefoto te maken? Geef je dan op. We komen langs zodra het koud genoeg is. De warmtebeelden worden meestal ’s avonds of ’s ochtends vroeg gemaakt. Misschien zie je ons wel aan het werk. Zelf hoef je verder niets te doen.

Wat kun je zien en wat niet?

Dit warmtebeeld is een handige quick scan. Je krijgt een warmtefoto van de voorgevel. Dat geeft je een goede eerste indruk.

Heb je een uitgebreidere warmtescan nodig? Wil je andere beelden dan alleen van de voorgevel? Of wil je ook een rapport en aanbevelingen voor jouw situatie? Dan kun je beter kiezen voor de betaalde warmtebeeldinspectie.

En na het warmtebeeld?

Heb je meer hulp of advies nodig? Geen nood: de energiecoach helpt je graag verder. Of maak gebruik van onze bedrijvenservice: we brengen je in contact met lokale bedrijven voor je klus.
Bijvoorbeeld met isolatie, glas vervangen of een warmtepomp.

Warmtebeeld van je huis
In de winter gaan we weer los en maken we warmtebeelden van je huis. René Jurgens, warmtebeeldexpert
Warmtebeelden Apeldoorn

Zien waar de warmte uit je huis weglekt

Geef je alvast op! Wij zetten je dan op de wachtlijst. Zodra deze winter begint, informeren wij je.

Zet me op de wachtlijst