Warmtebeeld

Zien waar de warmte uit je huis weglekt


en de kou je huis binnenkomt


Zet me op de wachtlijst

Warmtebeeld van je huis

Woon je in een koopwoning in de gemeente Apeldoorn?
Tijdens deze actie krijg je een gratis warmtebeeld van je gevel, met extra uitleg en advies. Meld je dus snel aan voor een warmtebeeld van de voorgevel van je huis.

Met een warmtecamera is te zien waar de warmte weglekt uit je huis en de kou naar binnenkomt. Daardoor zie je waar isolatie nodig is!

Actie: Gratis warmtebeeld
(Helaas, we zitten vol)

Wil je dat we langskomen om een warmtefoto te maken? Geef je dan op. De energieconciërges komen langs zodra het koud genoeg is. De warmtebeelden worden meestal ’s avonds of ’s ochtends vroeg gemaakt. Misschien zie je de energieconciërges wel aan het werk. Zelf hoef je verder niets te doen.
Na afloop ontvang je per mail een uitnodiging voor een informatiewebinar. In het webinar leggen we uit wat je op een warmtebeeld kunt zien. Ook kun je vragen stellen. Kun je niet live meekijken? Je kunt het webinar ook achteraf bekijken.

Wat kun je zien en wat niet?

Dit warmtebeeld is een handige quick scan. Het geeft een indicatie of jouw huis al goed geïsoleerd is of nog ergens warmte verliest. Valt er nog wat te winnen? Het warmtebeeld geeft een goede eerste indruk.

Heb je meer hulp of advies nodig? Geen nood: daarna wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met een isolatieactie, of een bezoek van de energiecoach bij je thuis. In het webinar leggen we uit hoe.

Heb je een uitgebreidere warmtescan nodig? Ook dat kan.
Zo verduurzaam je je huis en maak je je woning klaar voor de toekomst.

Warmtebeeld van je huis
In januari, februari en maart maken we een warmtebeeld van je huis. Als de foto gemaakt is, volgt een webinar waarin je uitleg en je warmtebeeld krijgt. René Jurgens, warmtebeeldexpert
Warmtebeelden Apeldoorn

Zien waar de warmte uit je huis weglekt

Geef je op voor deze actie! De energieconciërge maakt een warmtebeeld. Daarna word je uitgenodigd voor een webinar met extra uitleg.

Zet me op de wachtlijst