Apeldoorn Groen, opgewekt in je buurt


Sluit je aan voor een groen Apeldoorn

je energie

Apeldoorn Groen is de lokaal gebrouwen energie van onze coöperatie, in samenwerking met Greenchoice. Fossielvrij en duurzaam. De energie van ons samen die we gewoon in de buurt opwekken. Je kunt meeprofiteren en meedoen. Sluit je ook aan, dan krijg je het coöperatietarief. Dat kost je heel weinig moeite, en je bent wel 100% goed bezig!

Samen wekken we op steeds meer plekken in Apeldoorn energie op. De energie van deze bronnen gaat het net op. Als bewoner of bedrijf kun je die energie van ons afnemen. De lokale energie wordt geleverd via onze partner Greenchoice. Schone stroom uit eigen buurt.

Weinig moeite, 100% goed bezig!

Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld. Daar krijg je energie van!

Apeldoorn Groen
je energie
Doe je mee, dan draag je bij aan onze gezamenlijke energievoorziening. Willem Meurs
je energie
5

Aantal bronnen

je energie
922

Aantal deelnemers

je energie
30060000

Beschikbare energie (kWh/jaar)

je energie
11636

Voor aantal huishoudens

je energie
13828

CO2-besparing (ton/jaar)

Geen nieuw contract en je houdt hetzelfde tarief

Ik ben al klant van Greenchoice

Ben je klant van Greenchoice, dan kun je je heel simpel aansluiten bij deA. Je hoeft geen nieuw contract af te sluiten en je houdt hetzelfde tarief.

Jaarlijks krijgt deA daarvoor een vergoeding van Greenchoice. Onze coöperatie investeert die vergoeding in lokale projecten op weg naar een duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. En lekker in de buurt natuurlijk.

Overstappen
je energie Energie zakelijk

Bedrijf, organisatie of een maatschappelijke instelling?

word ook zakelijke klant van deA