Apeldoorn Groen, opgewekt in je buurt


schone stroom uit eigen buurt

je energie

Apeldoorn Groen is de lokaal gebrouwen energie van onze coöperatie, in samenwerking met Greenchoice. Fossielvrij en duurzaam. De energie van ons samen die we gewoon in de buurt opwekken. Je kunt meeprofiteren en meedoen. Sluit je ook aan, dan krijg je het coöperatietarief. Dat kost je heel weinig moeite, en je bent wel 100% goed bezig!

Schone stroom uit eigen buurt 

Samen wekken we op steeds meer plekken in Apeldoorn energie op. De energie van deze bronnen wordt ingekocht door onze partner Greenchoice en gaat het net op. Als bewoner of bedrijf kun je die energie van ons afnemen. De lokale energie wordt geleverd via Greenchoice. Schone stroom uit eigen buurt.

Onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig

Weinig moeite, 100% goed bezig!

Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld. Daar krijg je energie van!

Geen nieuw contract en je houdt hetzelfde tarief

Ik ben al klant van Greenchoice

Ben je klant van Greenchoice, dan kun je je heel simpel aansluiten bij deA. Je hoeft geen nieuw contract af te sluiten en je houdt hetzelfde tarief.

Jaarlijks krijgt deA daarvoor een vergoeding van Greenchoice. Onze coöperatie investeert die vergoeding in lokale projecten op weg naar een duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. En lekker in de buurt natuurlijk.

je energie Ben je Greenchoice klant?

Sluit je nu aan bij deA

Je steunt ons daarmee echt, je helpt mee Apeldoorn te verduurzamen en je werkt mee aan de energietransitie

Wil jij ook lokale, duurzame energie?