Apeldoorn Groen, opgewekt in je buurt


sluit je aan voor een groen Apeldoorn

je energie

Apeldoorn Groen is de lokaal gebrouwen energie van onze coöperatie, in samenwerking met Greenchoice. Fossielvrij en duurzaam. De energie van ons samen die we gewoon in de buurt opwekken. Je kunt meeprofiteren en meedoen. Sluit je ook aan, dan krijg je het coöperatietarief. Dat kost je heel weinig moeite, en je bent wel 100% goed bezig!

Samen wekken we op steeds meer plekken in Apeldoorn energie op. De energie van deze bronnen wordt ingekocht door onze partner Greenchoice en gaat het net op. Als bewoner of bedrijf kun je die energie van ons afnemen. De lokale energie wordt geleverd via Greenchoice. Schone stroom uit eigen buurt.

Weinig moeite, 100% goed bezig!

Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld. Daar krijg je energie van!

Wil jij ook lokale, duurzame energie?

Bekijk je tarief
je energie
Doe je mee, dan draag je bij aan onze gezamenlijke energievoorziening Fun Hendriks
geen nieuw contract en je houdt hetzelfde tarief

Ik ben al klant van Greenchoice

Ben je klant van Greenchoice, dan kun je je heel simpel aansluiten bij deA. Je hoeft geen nieuw contract af te sluiten en je houdt hetzelfde tarief.

Jaarlijks krijgt deA daarvoor een vergoeding van Greenchoice. Onze coöperatie investeert die vergoeding in lokale projecten op weg naar een duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. En lekker in de buurt natuurlijk.

Overstappen
deA Energie Apeldoorn Ben je Greenchoiceklant?

Sluit je nu aan bij deA

Je steunt ons daarmee echt, je helpt mee Apeldoorn te verduurzamen en je werkt mee aan de energietransitie

deA Energie Apeldoorn

Apeldoorn Groen Variabel

Door de hectiek op de energiemarkt is een beperkt type contracten verkrijgbaar.
Op dit moment kunnen we aanbieden:

Apeldoorn Groen Variabel.

Kijk hier wat Apeldoorn Groen Variabel kost