Klant van Greenchoice

Ben je klant van Greenchoice?


dan kun je je heel simpel aansluiten bij deA

Klant van Greenchoice

Wil je je aansluiten bij deA en ben je al klant bij Greenchoice? Dan hoef je geen nieuw contract af te sluiten en hou je hetzelfde tarief. Jaarlijks krijgt deA daarvoor een vergoeding van Greenchoice. Onze coöperatie investeert die vergoeding in lokale projecten op weg naar een duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. En lekker in de buurt natuurlijk. Vooral doen dus!

Waarom werkt Greenchoice samen met energiecoöperaties?

Greenchoice: “In onze ogen vormen lokale energieprojecten de basis voor een échte overgang naar 100% groene energie. Daarom ‘poweren’ we vol overtuiging tientallen lokale initiatieven en energiecoöperaties door het hele land. We geven kracht aan mensen die samen energie op willen wekken. Zo helpen we met het creëren van lokaal draagvlak en het werven van leden. We bieden de coöperatie een scherp inkooptarief voor de stroom.”

Ben je Greenchoiceklant, sluit je nu aan bij deA. Vul hieronder je adresgegevens in en dan is het geregeld. Daarmee steun je ons echt, je helpt mee Apeldoorn te verduurzamen en je werkt mee aan de energietransitie. 

Ik wil me aansluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.