Energiedisplay

Geo Trio II, de energieverbruikmeter voor gas én elektriciteit


Tijdens deze actie betaal je slechts 19.95 (normaal 99.95).

Energiedisplay

Is jouw energierekening hoger dan verwacht en hou je van handige gadgets? De Geo Trio II helpt je je verbruik op te sporen en te besparen! Deze real-time-gebruiksmeter voor gas en elektra samen sluit je aan op je slimme meter van 2014 of jonger. Tijdens deze actie betaal je slechts 19.95 (normaal 99.95) voor deze touchscreen energiedisplay. Bovendien geven we je uitleg en handige tips waardoor je er ook echt energie mee kunt besparen. Let op: op=op.

Aansluiten op slimme meter

Je sluit het apparaat eenvoudig aan op je ‘Slimme meter’ van 2014 of jonger. Een intuitief touchscreen display zet je op een zichtbare plek en toont jou en je huisgenoten het energieverbruik op dat moment (real time). Zo zie je welke apparaten veel energie verbruiken. Verwarmen, douchen, de waterkoker of sluipverbruik, je krijgt snel in beeld wat er gebeurt in je huis. Daardoor weet je wat je kunt doen om je energieverbruik te verlagen. Gemiddeld gaan gebruikers van de Geo trio zo’n 20 euro per jaar besparen op hun elektriciteitsverbruik. 

Zonnepanelen en budget

De Trio II vergelijkt je verbruik met je budget, zodat je gemakkelijk in de gaten kunt houden of je binnen je budget blijft. Als je zonnepanelen hebt, laat de Trio II direct zien wanneer en hoeveel elektriciteit je terug levert aan het net.

Energiedisplay
Projectleider Arjan van der Plas Energiedisplay
“Maak je slimme meter echt slim! Door apparaten in- en uit te schakelen kun je zien wat het verbruik van dit apparaat is” Arjan van der Plas
Energiedisplay | Aansluiten in de meterkast
Energiedisplay | Contact maken dongel
 • Voorwaarden

  Bestel de energiedisplay Geo Trio II en plan direct afspraak wanneer je die wilt komen ophalen.

  1 apparaat per adres en Op=Op

  • voor inwoners van gemeente Apeldoorn
  • alleen voor koopwoningen.
  • je slimme meter is van 2014 of jonger

  Van deze actie kan alleen gebruik worden gemaakt als er va. 1 juni 2021 geen gebruik is of wordt gemaakt van de diensten of gratis materialen van de Energieconciërge.

 • Is jouw meter geschikt?

  De Geo Trio II werkt samen met alle type slimme meters met een P1-poort die vanaf 2014 zijn geïnstalleerd van het type DSMR 4.0 en hoger. Tot nu toe is dat (D)SMR 4.0, 4.2, 4.3 en 5.0. De Geo haalt de voeding uit de slimme meter. Er is dus geen stopcontact in de meterkast nodig Bekijk het filmpje om te bekijken of jouw meter geschikt is om de Geo aan te sluiten.

  Wifi verbinding
  De Geo heeft een wifi connector ingebouwd. Indien nodig kan de wifi module worden gebruikt om updates van de firmware op te halen.

 • Waarom deze actie

  Waarom je maar 19,95 betaalt voor een Geo trio van bijna honderd euro? De Geo trio krijg je aangeboden als onderdeel van de actie ‘Maak je huis klaar voor de toekomst’ van gemeente Apeldoorn. deA voert deze actie uit in samenwerking met de gemeente. Dit jaar zijn er veel producten en activiteiten om stappen te zetten voor het verduurzamen van jouw woning.  
  Je kunt gebruik maken van deze actie als je in een koopwoning woont in gemeente Apeldoorn, en nog niet eerder gebruik gemaakt hebt van de actie. Maximaal 1 product per adres. 

 • Kenmerken
  • Weergave in kleur van: gas en elektriciteit
  • Snel en eenvoudig zelf te installeren
  • Geschikt voor aansluiting op de nieuwe generatie slimme meters
  • 100% accurate gegevens – live en historisch
  • Volg uw prestaties tegen een budget
  • Werkt voor woningen met zonnepanelen
  • Het is niet nodig om een stopcontact in de buurt van uw meter te hebben. Werkt op de stroom van de slimme meter
 • Gebruik

  De energiemonitor heeft een intuïtief ‘touchscreen’ om op een eenvoudige manier door de schermen heen te lopen en toont  gemakkelijk te begrijpen figuren om te laten zien wat er met je energieverbruik gebeurt. De Trio II vergelijkt je verbruik met je budget, zodat je gemakkelijk in de gaten kunt houden of je binnen je budget blijft. Als je zonnepanelen hebt, laat de Trio II direct zien wanneer en hoeveel elektriciteit je terug levert aan het net.

 • Zonnepanelen

  Als je zonnepanelen hebt, toont de Trio II realtime de verrekening van het energieverbruik en de energieopbrengst van de panelen. Het is niet mogelijk om de opbrengst van zonnepanelen apart te zien van je verbruik op dat moment of in de history.

Geo Trio II

Actieprijs €19,95 (normaal €99,95)

De Trio II vergelijkt je verbruik met je budget, zodat je gemakkelijk in de gaten kunt houden of je binnen je budget blijft. Als je zonnepanelen hebt, laat de Trio II direct zien wanneer en hoeveel elektriciteit je terug levert aan het net.

Bestellen
Energiedisplay Handleiding

Handleiding Energiedisplay

maak je slimme meter echt slim!

 • 10
  nov

  Webinar energiedisplay

  19:30 tot 20:15, Online