deA levert duurzame energie aan inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn tegen scherpe tarieven. Wat maakt dat zo uniek?

Duurzame stroom uit Apeldoorn
Door klant te worden van deA bent u ervan verzekerd dat u duurzame stroom krijgt uit Apeldoorn. Onze stroom wordt namelijk opgewekt bij gft-verwerker Attero in Wilp, Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn en Ecoferm Kroes in Uddel. Voor de levering van de energie werkt deA samen met onze energiepartner Greenchoice. Meer informatie over de productie.

Tarieven stroom en gas altijd lager dan NUON
Het kortingsgarantie-tarief biedt u altijd 0,5 eurocent per kWh en m³ gas korting ten opzichte van de variabele tarieven van regioleverancier Nuon. De tarieven voor 1 en 3 jaar vast zijn nog scherper. Grote kans dus dat u goedkoper uit bent. Meer informatie over de tarieven voor thuis.

Opbrengst wordt in de gemeente Apeldoorn besteed
De opbrengst van deA wordt besteed aan duurzame projecten in de gemeente Apeldoorn. Door energie af te nemen bij deA draagt u dus bij aan een duurzamer Apeldoorn. deA is een coöperatie zonder winstoogmerk.

Bent u al klant van Greenchoice? Ook dan kunt u overstappen naar deA
Bent u op dit moment al klant bij Greenchoice? Dan hoeft u alleen maar aan te geven dat u als klant van Greenchoice energie via deA geleverd wilt krijgen. De tarieven blijven dan voor u hetzelfde en u hoeft ook geen nieuw contract af te sluiten. Door klant te worden via deA, draagt Greenchoice een deel van haar marge af aan deA. Dat versterkt deA en daarmee het investeren in nieuwe duurzame energieprojecten in Apeldoorn.

Overstappen is eenvoudig
U vult het formulier in op de website. Daarna ontvangt u binnen 7 dagen een bevestiging van Greenchoice. Greenchoice neemt ook contact op met uw huidige leverancier om u als klant om te zetten. Hierdoor betaalt u dus nooit dubbel. Na uw overstap, stelt Greenchoice het voorschotbedrag vast aan de hand van uw energieverbruik. U kunt dit altijd gemakkelijk naar eigen wens aanpassen.

Ik ben nog geen klant van Greenchoice. Naar het overstapformulier.

Ik ben al  klant van Greenchoice. Naar het overstapformulier.

Veelgestelde vragen