deA Zoom

22 April a.s. Algemene Leden Vergadering via ZOOM

Wil je als lid van Coöperatie deA op de hoogte blijven van alles wat er binnen de coöperatie speelt? Hou dan 22 april a.s. van 19.30 tot 21.00 uur vrij in je agenda. Anders dan anders gaan  we elkaar ontmoeten via een ZOOM-sessie. We nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Geen idee hoe ZOOM werkt? Het is heel gemakkelijk en je kunt van tevoren oefenen met inloggen.
Veel plannen
Tijdens de ledenvergadering lichten we het Jaarverslag 2019 en de Jaarrekening 2019 toe. Deze geven een duidelijk inzicht in de financiële situatie. Ook komen de plannen van deA aan bod. En dat zijn er nogal wat. Bijvoorbeeld op het gebied van zonnestroom. De agenda en het verslag van de vorige ALV vind je op onze site https://www.de-a.nl/alv-april-2020/.
Heb je vragen over het jaarverslag, de jaarrekening of een ander onderwerp, laat ons dat weten (liefst vóór de ALV) via cooperatie@de-a.nl.
Graag van te voren aanmelden
Leden hebben via de mail inmiddels de inloggegevens voor deze ZOOM-sessie ontvangen. Graag horen we vóór 20 april of je erbij bent. Meld je even aan door een mailtje te sturen naar cooperatie@de-a.nl.
20 april oefenen met ZOOM
Heb je nog niet eerder een ZOOM-sessie bijgewoond en wil je van tevoren kijken hoe het werkt? Twee dagen vóór de ALV, op maandag 20 april om 19:30 uur, houden we een oefensessie. Je kunt inloggen met je inloggegevens die je als lid via de mail hebt ontvangen.
Ben je geen lid en wil je ook van tevoren oefenen en/ of de ALV bijwonen? Meld je dan voor 20 april aan door een mailtje te sturen naar cooperatie@de-a.nl.
We hopen je de 22e online te ontmoeten!