Energiedisplay

Actie: Energiedisplay €19,95 

Is je energierekening hoger dan verwacht en hou je van handige gadgets? De energiedisplay Geo Trio II helpt je je verbruik op te sporen en te besparen! Deze real-time-gebruiksmeter voor gas en elektra samen sluit je aan op je slimme meter van 2014 of jonger. Tijdens deze actie betaal je slechts 19.95  voor de Geo Trio Display (normaal 99.95).  Bovendien krijg je persoonlijke instructie en handige tips waardoor je er ook echt energie mee kunt besparen.  

Maakt je slimme meter echt slim! 

Door apparaten in- en uit te schakelen kun je zien wat het verbruik van dit apparaat is. Ook kun je heel goed waarnemen wat het sluipverbruik is van bijvoorbeeld je tv in de stand-by stand. Uit onderzoek van het planbureau voor de leefomgeving (PBL) is gebleken dat het gebruik van zo’n energieverbruiksmanager per jaar meer dan € 20,- besparing oplevert. In een jaar heb je de meter dus terugverdiend.

Waarom de lage prijs? 

Waarom je maar 19,95 betaalt voor een Geo Trio van bijna honderd euro? De Geo trio krijg je aangeboden als onderdeel van de actie ‘Maak je huis klaar voor de toekomst’ van gemeente Apeldoorn. deA voert deze actie uit in samenwerking met de gemeente. Dit jaar zijn er veel producten en activiteiten om stappen te zetten voor het verduurzamen van jouw woning.  Je kunt gebruik maken van deze actie als je in een koopwoning woont in gemeente Apeldoorn, en nog niet eerder gebruik gemaakt hebt van de actie. Maximaal 1 product per adres.  

Kan ik meedoen?  

Je kunt meedoen aan deze actie als:

  • Je een slimme meter van 2014 of jonger hebt
  • Als je een koopwoning hebt
  • Als je woont in de gemeente Apeldoorn  

Bestel de Energiedisplay

Niet getreurd!

Kun je niet meedoen en wil je wel energie besparen?
Niet getreurd: er zijn dit jaar veel verschillende activiteiten voor bewoners, zowel voor huur- als voor koopwoningen. Met onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.