Buurtstroom magische 50 gepasseerd

Hoera! We zijn de ‘magische’ grens van vijftig deelnemers gepasseerd voor Buurtstroom fase 2: Het Kristal en dok Zuid. Dat betekent dat ook deze twee daken doorgaan! Het aantal  van 50 deelnemers is nodig voor de provinciale subsidie voor de zonnedaken. Inmiddels zijn er 53 inschrijvingen en komen we hiervoor in aanmerking. Dat heeft even geduurd. We zijn dan ook extra blij dat we deze zonnedaken in de buurt kunnen gaan realiseren. 
De subsidieaanvraag gaat binnenkort naar de provincie en kan daarna naar de belastinginspecteur. Als er niet te veel vertraging optreedt en de winter niet te snel invalt, verwachten we de zonnepaneleninstallatie op Het Kristal en dok Zuid nog voor het eind van het jaar in gebruik te kunnen nemen.

Welke andere daken mogelijk?

Voor wie ook wil meedoen met een collectief zonnedak: op dit moment is het mogelijk in te schrijven op Foenix Aruba , Klarenbeek en dok Zuid (tot 19 september). Dus kijk vooral of die daken geschikt zijn met je postcode.
Wil je meedoen met een collectief zonnedak, maar zit je postcode er nu niet bij? Zet je op de wachtlijst. We proberen steeds nieuwe daken te realiseren in heel Apeldoorn.
Meer over Buurtstroom>