”Door vloerisolatie spaar ik gas én het milieu” Eerste afspraken collectieve isolatieactie Apeldoorn

”Door vloerisolatie spaar ik gas én het milieu” Eerste afspraken collectieve isolatieactie Apeldoorn

Gerrit Lentink uit Ugchelen bezocht de informatieavond van Energiek Apeldoorn op 23 november omdat hij zijn huis verder wil isoleren. Hij tekende in op het collectieve isolatieaanbod en al in januari brengt A. Rouwenhorst Isolatie bv bodemisolatie aan onder zijn vloer. “Ik heb zelf geen technische achtergrond, daarom val ik graag terug op deA. Ook bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft de coöperatie mij indertijd goed geholpen.”

Ik heb zelf geen technische achtergrond, daarom val ik graag terug op deA. Ook bij het aanschaffen van zonnepanelen heeft de coöperatie mij indertijd goed geholpen.

 

Gas én milieu sparen

Afgelopen week bezocht Arthur Rouwenhorst zijn woning in Ugchelen en bespraken ze de verschillende isolatieopties. Lentink:“Mijn vrouw en ik hebben in de afgelopen jaren al best veel gedaan in ons huis. Ook zijn we enkele jaren geleden overgestapt naar stroom van deA/Greenchoice omdat die lokaal wordt opgewekt. Bodemisolatie zou voor mijn huis nog een goede optie zijn. Daarmee wordt de vloer een paar graden warmer. Zo kan ik gas besparen en daarmee spaar je het milieu. Want dat is de reden dat ik het doe. Ik denk aan mijn kinderen en kleinkinderen, er moet voor hen ook nog wat overblijven. Dat mijn huis daarna een nieuw energielabel krijgt is een mooie bijkomstigheid, maar daar doe ik het niet voor.”

Collectieve Isolatieactie Apeldoorn >