Energieregisseur Dieuwke de Boer brengt energie in De Maten

Dieuwke de Boer is de nieuwe energieregisseur in De Maten. “Wereldwijd moeten we duurzamer worden. Als ik in mijn eigen omgeving hieraan kan bijdragen dan doe ik dat graag. Dat is een van de redenen dat ik via deA als energieregisseur aan de slag ben gegaan.”

Flinke stap zetten

Dieuwke houdt ervan mensen te verbinden. “In de komende jaren is de energietransitie een belangrijk thema voor Apeldoorn. Mooie dingen organiseren is wat ik graag doe. Als energieregisseur wil ik als spil een aanjager zijn in het verbinden van de mogelijkheden, de bewoners van de wijk De Maten en de gemeente. Mijn kracht is creativiteit, enthousiasme en mensen met elkaar verbinden. Eigenlijk breng ik letterlijk en figuurlijk energie in onze omgeving. Ik kijk er naar uit om met elkaar een flinke stap te zetten in de energietransitie.”

Heerlijk Apeldoorn

Dieuwke is geboren en getogen Apeldoornse en woont met man en 2 kinderen (9 en 11 jaar) met veel plezier in Apeldoorn. “Ik vind het een heerlijke gemeente met veel groen, leuke mensen en gezellige activiteiten.”

Wat gaat De Maten merken?

In De Maten wonen veel mensen die hun huis duurzamer aan het maken zijn en zijn er diverse initiatieven. Zoals bijvoorbeeld de wijkinzet van De Energieke Maten. Ook wonen er veel mensen die in de toekomst wel iets willen, maar nog niet weten hoe. Dieuwke wordt voor deze mensen én de verschillende initiatieven de spin in het web die groepen bewoners helpt hun huis toekomst-bestendig te maken.
Woon je in de Maten en heb je plannen, wensen of ideeën om je buurt duurzamer te maken?
Mail Dieuwke!