Ervaar elektrisch rijden op de Electric Experience

Zaterdag 20 januari 2018 kan iedereen die nieuwsgierig is naar elektrisch rijden  informatie krijgen en zelf elektrisch proefrijden op de emovia Electric Experience dag. 
Elektrisch rijden is vooral erg leuk, zeggen de ervaren rijders. Steeds méér mensen
hebben interesse om elektrisch te gaan rijden, vooral als ze het zelf hebben ervaren, zijn ze om. Zaterdag 20 januari is er daarom Electric Experience dag in Zutphen.
Het modellenaanbod neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. De auto’s worden betaalbaarder en elektrisch autodelen is sterk in opkomst. Dat maakt elektrisch rijden voor steeds meer mensen beschikbaar. 

Vragen

Veel mensen hebben nog  vragen over elektrisch rijden. Pas na echte ervaring met het elektrisch rijden komt de overtuiging.  Daarom organiseert de stichting Oost Nederland Elektrisch op 20 januari de Emovia Electric Experience dag. Tijdens deze dag kan iedere nieuwsgierige inwoner van Oost-Nederland betrouwbare informatie halen over elektrisch rijden en zelf in allerlei verschillende 100% elektrische automodellen en ook proefrijden.

Noorderhavenkwartier Zupthen

De Emovia Electric Experience dag vindt plaats op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur in het Noorderhavenkwartier te Zutphen (direct achter het bus- en treinstation, naast de P+R- garage). Toegang is gratis. Bij de diverse horecapunten op het evenementterrein zijn happen en drankjes verkrijgbaar. Bij de ontvangstbalie in de Zutphensche Broodfabriek krijgt iedere bezoeker een plattegrond van de Emovia Electric Experience. Op vertoon daarvan trakteert Emovia iedere bezoeker op een gratis oliebol (op = op) en kop koffie of thee. 

100% elektrische auto’s, lichte bedrijfswagen en scooters

Vrijwel alle merken en modellen 100% elektrische auto’s zijn op de Emovia Electric Experience
aanwezig. Denk aan BMW, Volkswagen, Tesla, Hyundai, Kia, smart, Renault en Nissan.  Van stadsauto’s  voor twee 
personen tot grote gezinsauto’s voor 7 personen. Ook zijn er lichte bedrijfswagens te zien. In veel van deze auto’s kan een proefrit door Zutphen worden gemaakt.
Meer info: emovia