Gratis BOKS voor energieklanten

Energieklant van deA? Dan is er nu een handige gratis app die je energieverbruik in beeld brengt én die je tips geeft om te besparen. BOKS is de nieuwe energieservice voor alle klanten van Greenchoice. Op uw smartphone of tablet heeft u in één oogopslag inzicht in uw energieverbruik. Ook als u via deA energie geleverd krijgt door Greenchoice kunt u deze app gebruiken.
Boks is een app waarmee je persoonlijke energiebespaartips krijgt en uitdagingen die helpen om energie te besparen. Met een slimme meter kun je zelfs per apparaat(groep) het verbruik zien. BOKS geeft direct inzicht in uw energieverbruik. Dat maakt het makkelijker om uw energieverbruik te controleren en hierop te besparen.

Slimme meter

Al klant van deA? Download dan de laatste versie van de Greenchoice app via de app stores. Via de Greenchoice app kunt u vervolgens BOKS activeren door te klikken op de banner in de app, of BOKS te selecteren bij de instellingen van de app. Ook wie nog geen slimme meter heeft kan BOKS gebruiken. In de Greenchoice-app vindt je namelijk bespaartips en kunt u meedoen aan uitdagingen om te besparen. Voor een beter inzicht in uw energieverbruik kunt u zelf uw meterstanden aan ons doorgeven. Heeft u wel een slimme meter? Dan ziet u in de app uw verbruik per apparaatgroep.  Voor wie energie teruglevert met bijv. zonnepanelen, is BOKS helaas niet geschikt.
Nog geen klant van deA maar wel geïnteresseerd? Bel ons op (055) 368 3366 en we rekenen vrijblijvend voor u uit wat echt groene Apeldoornse energie u kost. 
Naar BOKS>