Inspireer andere Apeldoorners met uw huis

Klimaatverandering en de opwarming van de aarde zijn een feit. Helaas is het niet meer uit de dagelijkse berichtgeving weg te denken. Het goede nieuws is dat we er wat aan kunnen doen met z’n allen. Een steentje bijdragen aan de wereld van morgen. Klein en eenvoudig, vanuit Apeldoorn, vanuit huis. Gemeente Apeldoorn wil haar inwoners daarbij helpen. Een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst met Energiek Apeldoorn. Met gratis en vrijblijvend advies, thuis of op locatie. Met nuttige en aansprekende voorbeelden van Energieke Apeldoorners op een speciale website. Voor deze voorbeelden is gemeente Apeldoorn op zoek naar Apeldoorners die hierin al heel goed bezig zijn. Veel mensen van deA proberen hun leven al zoveel mogelijk te verduurzamen. Daarom op deze plek een oproep aan u: inspireer anderen met uw voorbeeld. 

Website Energiek Apeldoorn, dé plek voor mooie voorbeelden!

Om inwoners van Gemeente Apeldoorn op weg te helpen met goede ideeën over het energieneutraal maken van hun woning, lanceert Gemeente Apeldoorn eind 2017 een website (www.energiekapeldoorn.nl) met onder andere een mooi voorbeeldplatform. Op de website is het mogelijk om een afspraak te maken met energieadviseurs en -coaches, maar het dient ook om mensen enthousiast te maken door middel van voorbeelden. Met mooie verhalen, foto’s en mogelijk ook video’s. 

Oproep aan energieke Apeldoorners

Kim Verschuren: “Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom roepen we alle nieuwsbrieflezers van deA op hieraan een steentje bij te dragen. Wilt u uw woning als voorbeeld stellen en mede-Apeldoorners inspireren hoe ze te werk kunnen gaan? Mag uw woning en uw verhaal niet ontbreken op deze website? Laat het ons weten en mail ons.” Diep voert deze opdracht voor de Gemeente Apeldoorn. Mailen kan vóór 1 december naar kim@diep.nl* o.v.v. Energieke Apeldoorners. Geef daarbij uw naam, mailadres en telefoonnummer door, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. De interviews en gesprekken vinden plaats in de week van 4 tot en met 9 december. “Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!”