Stagiaires Reena en Mike stellen zich voor

Reena en Mike lopen sinds 2 september stage bij deA. Mike studeert Commerciële Economie en Reena studeert Bedrijfskunde MER, beide aan Hogeschool Saxion. Mike is afstudeerstagiair en houdt zich bezig met de Energiebosjes. Zijn klus is om ervoor zorgen dat de houtpellets die voortkomen uit het project energiebosjes, vermarkt kunnen gaan worden. Reena doet verschillende werkzaamheden die variëren van het doen van onderzoek naar de bewonersreis tot communicatie. Haar primaire doel is het onderzoeken van de bewonersreis. De stageperiode duurt voor beide stagairs 20 weken.

Reena: “Wij hebben in de afgelopen periode veel geleerd. deA is een organisatie waarin je veel samenwerkt met allerlei mensen met ieder hun eigen werkwijze. Dat is heel boeiend. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer te leren.” Ook Mike is enthousiast over zijn stageplek. “Het leuke aan deA is dat je je met elkaar inzet om de wereld een beetje mooier te maken en samen groene energie op te wekken. Ik ben heel benieuwd naar het verdere verloop van onze stage.”

Nieuwe kennis en ideeën

Reena en Mike worden begeleid door John Bernard en Karel Marttin. Beiden hebben ervaring in het onderwijs en zijn speciaal betrokken bij deA voor het zoeken naar en begeleiden van stagiairs van mbo- en hbo-opleidingen. deA heeft best veel vragen die voorgelegd kunnen worden aan enthousiaste studenten. Met hun inzet halen we de nieuwste kennis en ideeën binnen en bieden we ervaringsplaatsen aan voor studenten die willen werken aan een duurzame toekomst.

Heb je hier vragen over of ken jezelf iemand die stage wilt lopen bij deA, neem dan contact op met Karel Marttin.