Voorinschrijven energie Zonnepark Apeldoorn

In januari start de bouw van Zonnepark Apeldoorn aan de A50  in de wijk Zuidbroek. In het voorjaar wordt de eerste schone stroom geleverd. De energie van het park komt via deA beschikbaar voor gebruikers. Voorinschrijven voor deze energie is nu mogelijk. Zodra het park energie gaat leveren, stap je dan over naar de energie van Zonnepark Apeldoorn.

Inschrijven Energie Zonnepark Apeldoorn

Hoe werkt dat?

Op onze marktplaats voor lokale energie klik je op deelnemen. Daarna vul je je gegevens in.

Pas als het park stroom gaat leveren, geven we je gegevens door aan Greenchoice onze energiepartner en stap je over. Op dat moment wordt ook contact opgenomen met je huidige leverancier. Je hoeft zelf verder niets te doen.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bel ons of kom bij ons langs: elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 zijn onze vrijwilligers aanwezig bij Foenix Zwitsal op de Vlijtseweg.

Ook investeren?

De energie van het zonnepark kun je dus afnemen via onze coöperatie. Wil je ook investeren in Zonnepark Apeldoorn? Dat kan binnenkort bij onze collega’s van Overmorgen. Als je je aanmeldt als belangstellende op https://zonneparkapeldoorn.nl/ ontvang je bericht zodra de crowdfunding start.