Waardering

Waardering

Voorzitter Arien Scholtens houdt je op de hoogte over wat we doen als deA en geeft kijk- en leestips.
‘Het leukste vrijwilligerswerk van Apeldoorn’, noemde ik deA wel eens als ik me afvroeg wat deA zou kunnen worden.  deA is een plek waar je je thuis kunt voelen en tegelijkertijd ben je ‘goed bezig’. Of je al lang in de gemeente Apeldoorn woont, of nog maar kort. En tegelijkertijd is deA een coöperatief bedrijf. Waar we samen bepalen wat we doen en we samen werken om dat vervolgens ook te realiseren. Op zakelijke basis, met toezicht en advies van buiten, met professionele aanpak.
Daarom wil ik dit keer op deze plek mijn erkenning tonen voor alles wat zoveel verschillende mensen doen voor deA en voor elkaar, op zoveel tijdstippen van de dag, door heel Apeldoorn heen. Voor alle energie die wordt besteed, alle inspanningen en toewijding.
Het weer zit daarbij niet altijd mee – gelukkig hebben we een tent 🙂 De materie is soms taai – gelukkig weten en kunnen we veel met zijn allen. De werkelijkheid is soms weerbarstig – en dat terwijl we toch moesten versnellen om de opwarming te beperken? – gelukkig lachen we samen en hernieuwen zo onze energie.
Waardevol om deel van te zijn!
Ik sluit af met een kijktip: afgelopen week keek ik in de bioscoop Deepwater Horizon. Bekijk de trailer even of het wat voor je is. Maar blijf je liever thuis? Misschien kun je je dan ergeren, verbazen of laten inspireren met het tv-programma Rot op met je milieu.
Arien Scholtens, voorzitter deA