Arien Scholtens

Leden, daar heb je iets aan!


onze leden zijn Apeldoorners die hun energie zo duurzaam mogelijk willen opwekken

Arien Scholtens

Lid zijn van deA, wat heb je daaraan?

Als ik die vraag hoor, bekruipt me het gevoel tegen een omgekeerde wereld aan te kijken. Onze leden zijn Apeldoorners die hun energie zo duurzaam mogelijk willen opwekken, die iets willen betekenen voor Apeldoorn en voor de toekomst van onze planeet. En die dat meestal nog leuk vinden ook. Dat zijn de mensen die lid worden van onze coöperatie.

Een flinke beweging in Apeldoorn

Dat levert flink veel energie op, en niet alleen tijdens onze interessante ledenvergaderingen! Het hele jaar door zijn veel leden op allerlei manieren actief geweest, en met mooie resultaten: zonnedaken, buurtacties, energieadviezen, etc. Leden zijn de eigenaars van onze coöperatie. Door al die leden zijn we niet alleen een flinke beweging in Apeldoorn, we kunnen met elkaar ook een uitvoeringsorganisatie in de lucht houden, die allerlei projecten voor, met en namens ons ontwikkelt.

Ben je lid en lees je dit? Dank voor je betrokkenheid! Lees je dit en ben je nog geen lid. Tsja. dan kun je maar een ding doen toch?
Als je mij vraagt: lid zijn, wat heb je eraan, zeg ik: leden, daar heb je iets aan!

deA is een energiecoöperatie

Zonder winstoogmerk

Inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden van de coöperatie en/of energie afnemen van het energiebedrijf. Ook kunt u deelnemen aan projecten. deA werkt zonder winstoogmerk. De inkomsten worden besteed aan nieuwe lokale duurzame projecten waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties kunnen participeren.