Klimbos Veluwe in Apeldoorn

Natuur, en dan vooral bos, is van grote waarde voor Buitensport


en dus ook groen verantwoord ondernemen.

Klimbos Veluwe Apeldoorn

Klimbos Veluwe is onderdeel van Buitensport Nederland. Buitensport Nederland biedt behalve het bekende Klimbos Veluwe ook allerlei buiten-activiteiten in de 4 andere vestigingen in de Achterhoek, West Brabant en Gooi- en Eemland. Er werken 8 fulltimers en 100 oproepmedewerkers.

De drie initiatiefnemers (Maarten van Everdingen, Jip Peper en Hans Peter Baars) hebben gekozen voor deA als energieleverancier omdat:

Ze met hun bedrijf groen verantwoord willen werken
Liefst samenwerken met Apeldoornse partijen
Een goede relatie hadden met de oprichter van deA, Michael Boddeke.
Kwaliteitskeurmerk

Maarten van Everdingen: ‘Natuur, en dan vooral bos, is van grote waarde voor Buitensport en dus ook groen verantwoord ondernemen. Dat brengen we in praktijk door te bouwen met hout met FSC- keurmerk en door zo min mogelijk papier te gebruiken (en ook dat alleen met FSC-keurmerk). Wij willen een Green Key halen, dat is een kwaliteitskeurmerk voor groen ondernemen. We zijn op dit moment aan het uitzoeken of het haalbaar is.’

Kiezen voor groene energie is een manier van leven
Maarten van Everdingen hoopt dat deA uitgroeit tot een 100% zelfstandige energieleverancier. Hij ziet dat mensen nog wel behoorlijk met hun portemonnee denken en dat veel mensen ook bang zijn dat groene stroom duurder is. ‘Zelf was ik vroeger ook zo, maar door het werken in en met de natuur ben ik veranderd. Zodra mijn contract met mijn huidige energieleverancier afloopt, stap ik ook privé over naar deA. Het is een instelling, een manier van leven, op basis daarvan hebben wij de keuze gemaakt voor groen en verantwoord’, aldus Maarten van Everdingen.

Tegen aarzelende overstappers zegt hij: groene stroom hoeft helemaal niet duurder te zijn dan grijze, en bij deA ben je vele malen beter bezig!

weinig moeite, en je bent 100% goed bezig!

je energie

Apeldoorn Groen is de lokaal gebrouwen energie van onze coöperatie, in samenwerking met Greenchoice. Fossielvrij en duurzaam. De energie van ons samen die we gewoon in de buurt opwekken. Je kunt meeprofiteren en meedoen. Sluit je ook aan, dan krijg je het coöperatietarief. Dat kost je heel weinig moeite, en je bent wel 100% goed bezig!

je energie