Leonie Urff

Ik werk sinds 2019 voor deA. Ik ben begonnen als communicatiemedewerker met het idee dat ik mij zou gaan richten op allround communicatie en bewonersavonden. Maar, met mijn achtergrond in mediakunst en vormgeving, nam ik al snel het ontwerpwerk op mij.

Wat je wellicht al uit voorgaande zinnen kunt halen, is dat mijn werkzaamheden behoorlijk breed zijn. Binnen zo’n beetje elk project bij deA houd ik mij bezig met het uitdenken van de communicatielijnen en het ontwerpen van de communicatiemiddelen. Het leuke van werken bij deA vind ik dat we een maatschappelijk organisatie zijn, die aan de slag gaat voor verschillende lagen van de Apeldoornse bevolking. En; met veel verschillende thema’s van het verlagen van energierekening tot het aanschaffen van zonnepanelen of informeren over de toekomst van de thuisbatterij. Het is fijn om met je werkzaamheden je steentje bij te kunnen dragen aan je directe leefomgeving.

Voor mij zit de uitdaging in het bedenken van middelen die passen bij de doelgroep. Waarmee deA ze dus weten te bereiken én helpen.

Dat ik daarmee erg vrij ben in mijn creatieve proces en zelfs mijn poppetjes een podium heb kunnen geven, is mooi meegenomen!