WarmteZonderGas.com

Infrarood panelen verwarmen gericht en lokaal


alternatief voor gebruik van gas

WarmteZonderGas.com

Erwin en Manon Jolink zijn in juli 2022 gestart met hun webshop WarmteZonderGas.com. “Wij leveren infrarood panelen voor het duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken, zonder het gebruik van gas.” Ook werken ze samen met deA aan het project om Apeldoorners te helpen die in de problemen komen door een hoge energierekening.”

Alternatief voor gas

Tijdens hun eigen zoektocht naar “warmte zonder gas”, kwamen zij in aanraking met infrarood panelen.

“IR panelen, infrarood panelen of warmtepanelen worden niet vaak genoemd als alternatieve warmte. Vreemd eigenlijk want niet iedereen heeft zomaar duizenden euro’s beschikbaar om te investeren in verduurzamende maatregelen, zoals een warmtepomp en woningisolatie. Daarnaast zijn infrarood panelen laag in aanschafprijs en hebben ze een lange levensduur.”

De kracht van infraroodverwarming zit in gericht en lokaal verwarmen van de plek waar je op dat moment bent. Dit in tegenstelling tot de centrale verwarming, die de lucht in de hele ruimte verwarmt. We noemen het zelf: de nieuwe manier van verwarmen.”

WarmteZonderGas.com
Met infrarood panelen verwarm je lokaal en gericht een bepaalde plek. Hierdoor hoef je niet je hele huis te verwarmen en bespaar je gas. Erwin en Manon

Strak design

In hun webshop bieden ze kwalitatief hoogwaardige infrarood panelen en spiegels aan voor het duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken. De infrarood panelen zijn aan de wand, het plafond of in een voet te plaatsen en hebben een strak en slank design.

Advies op maat

Erwin en Manon ondersteunen klanten met persoonlijk advies bij het zoeken naar de juiste oplossing voor hun situatie.

“We bieden een compact en duidelijk assortiment, waarbij wij onderscheid maken in voordelige- en luxe infrarood panelen. Daarnaast leveren we infrarood spiegels voor bijvoorbeeld in de badkamer of kapsalon.

We hebben bewust gekozen voor een webshop en hebben daarom geen showroom. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp en concurrerend houden. Wij onderscheiden ons van andere online winkels door bereikbaar te zijn in het geven van goed, eerlijk en persoonlijk advies. Dit kan telefonisch of via e-mail aan de hand van een situatieschets en foto’s van de ruimte.

Duurzaamheid vinden wij belangrijk, ook in het bestelproces. Wij streven naar tevreden klanten die precies weten wat ze aanschaffen. Hierdoor voorkomen wij het onnodig retour sturen van producten. Verpakkingsmateriaal hergebruiken wij bij het verzenden van onze accessoires. Wij verzenden gratis en bezorgen persoonlijk in Apeldoorn, omdat we dat leuk vinden.”

Apeldoorners helpen met hun gasrekening

Sinds december 2022 werken ze met deA samen om mensen te helpen die moeite hebben met het betalen van hun energierekening. Manon: “Het gaat om bijna 2000 adressen in Apeldoorn en Brummen. Deze zijn geselecteerd door de gemeente. Deze mensen krijgen na het bezoek van de energieconciërge van deA een passend advies hoe zij hun energiekosten kunnen verlagen. Wanneer er samen met de conciërge voor een infrarood paneel gekozen wordt, komen ze uit bij WarmteZonderGas.com.

Wanneer een infrarood paneel bijvoorbeeld in de zithoek wordt opgehangen, kan de cv een paar graden naar beneden, terwijl mensen het op deze plek aangenaam warm hebben. Hiermee besparen ze gas en dus geld.

We ontzorgen de bewoners door het paneel gebruiksklaar af te leveren, zodat ze alleen nog de stekker in het stopcontact hoeven te steken en meteen warmte ervaren. We leggen bij het afleveren van de panelen ook uit hoe ze het paneel het beste kunnen gebruiken. Lokaal en gericht verwarmen wanneer je bij het paneel zit en anders hup, de stekker er weer uit. De hele dag het paneel aan laten staan kost onnodig veel energie.”

Het verschil maken

“Het is mooi hoe we met dit project het verschil kunnen maken. We worden altijd hartelijk en blij ontvangen wanneer wij een paneel persoonlijk komen bezorgen en advies en tips geven aan de voordeur. De reacties die we krijgen zijn soms ontroerend, dan weten wij dat het op de goede plek terechtkomt.”

Doe mee aan de actie!

Infraroodpanelen: lekker warm zonder gas

Kom erachter of infraroodpanelen iets voor jou is

Meer over de actie