WarmteZonderGas.com

Infraroodpanelen verwarmen gericht en lokaal


alternatief voor gebruik van gas

WarmteZonderGas.com

Erwin en Manon Jolink zijn recent gestart met hun webshop WarmteZonderGas.com. “Wij leveren infraroodpanelen voor het duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken, zonder het gebruik van gas. De kracht van infraroodverwarming zit in gericht en lokaal verwarmen van de plek waar je op dat moment bent. Dit in tegenstelling tot de centrale verwarming, die de lucht in de hele ruimte verwarmt. We noemen het zelf: de nieuwe manier van verwarmen.”

Alternatief voor gas

Tijdens hun eigen zoektocht naar “warmte zonder gas”, kwamen zij in aanraking met infrarood panelen.

“IR panelen, infrarood panelen of warmte panelen worden niet vaak genoemd als alternatieve warmte. Vreemd eigenlijk want niet iedereen heeft zomaar duizenden euro’s beschikbaar om te investeren in verduurzamende maatregelen, zoals een warmtepomp en woningisolatie.”

Advies op maat

In hun webshop bieden ze kwalitatief hoogwaardige infrarood panelen en spiegels aan voor het duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken. De infrarood warmtepanelen zijn aan de wand, het plafond of in een voet te plaatsen en hebben een strak design.

Erwin en Manon ondersteunen klanten met persoonlijk advies bij het zoeken naar de juiste oplossing voor hun situatie. 

WarmteZonderGas.com
IInfrarood panelen zijn een interessant en kostenbesparend alternatief voor gas, zeker wanneer je zonnepanelen hebt. Bijvoorbeeld voor je werk- of hobbyruimte. Erwin en Manon