deA | Zonnepanelenactie Apeldoorn

E-mailaccount toevoegen aan

Als je een Microsoft 365-abonnement hebt of een product zonder abonnement zoals office voor thuisgebruik en bedrijven 2019, 2016 of 2013, kun je deze versies in de meeste gevallen niet samen op dezelfde computer uitvoeren. Ondersteuning voor 2013-versies van Microsoft 365 Apps for enterprise is geëindigd op 28 februari 2017.

Webmail

Voor Microsoft Kiosk gebruikers (energiecoaches en energieconciërges). Microsoft Outlook wordt niet ondersteund, wel kun je de App downloaden in de Google Play of App Store om je email te bereiken.