Energiecoach

Wat is een energiecoach?

Bij onze coöperatie kun je een gesprek aanvragen met één van onze vrijwillige energiecoaches. Die maakt een afspraak bij je thuis en bespreekt je wensen en mogelijkheden. Ook bekijkt de coach je huis én je energiegebruik. Veel mensen weten niet goed welke maatregel bij hun huis past. Ze kunnen dan de hulp inroepen van de energiecoaches.

Wat doet de energiecoach?

Je krijgt informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Welke stappen leveren je geld op? Wat scheelt comfort en hoe verminder je je energieverbruik? Wil je ook geld besparen op je energierekening? de energiecoach bij je thuis;

 • bekijkt je huis én energiegebruik
 • bespreekt wensen en mogelijkheden
 • geeft informatie en tips
 • onafhankelijk en kosteloos

Dat is wel zo handig om te weten; zeker als je beslissingen moet nemen over onderhoud en renovatie.

Hoe helpen wij je verder?

Nadat je de aanvraag voor de energiecoach bij je thuis hebt indient wordt deze doorgestuurd naar de energiecoach die het dichtstbij woont of het beste beschikbaar is. Deze neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan eventueel ook in de avonduren. Leg je jaarafrekening vast klaar zodat deze kan meekijken naar je energierekening en verbruik. Samen met de energiecoach loop je de woning door.

Na het bezoek van de energiecoach krijg je per mail een verslag met de bevindingen, tips en afspraken die zijn gemaakt. We hopen dat je na het bezoek van onze energiecoach een goed overzicht hebt gekregen van de mogelijkheden die er zijn om jouw woning stap voor stap verder te verduurzamen. Het nemen van maatregelen kan je natuurlijk zelf gaan doen. Een andere optie is dat je een offerte aanvraagt bij een van de bedrijven waarmee we samenwerken.

Hoe kan ik de energiecoach aanvragen?

Wil je een bezoek van een energiecoach bij je thuis? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

 • Dien online je aanvraag in via aanvragen Energiecoach
 • Bel of mail: 055 – 368 33 66, duurzaamhuis@de-a.nl
 • Energiedaten, iedere vrijdagmiddag van 13.30 en 16.00 kun je bij ons komen energiedaten!
  In het ACEC-café, Roggestraat 44 zijn leden van deA aanwezig voor advies en hulp bij inschrijven. 
  *Met uitzondering van kerst- en zomervakantie.

Wat kost de energiecoach?

Een bezoek van de energiecoach is onafhankelijk en kosteloos.

Naast energiecoaches heeft deA de beschikking over adviseurs. De energiecoach is geen specialist, niet op alle vragen heeft hij/zij het antwoord. De energiecoach kan daarom altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms kan het verstandig zijn nader onderzoek te laten doen een adviseur voordat wellicht de verkeerde maatregelen worden genomen. In tegenstelling tot de energiecoach moet voor de adviseur wel betaald worden.

Energiecoach bij je thuis

gesprek aanvragen met één van onze vrijwillige energiecoaches

Vragen of opmerkingen?