Wek uw eigen groene energie op met de Remeha eVita. De slimme HRe-ketel uit Apeldoorn die groene stroom opwekt. Voor leden en klanten van deA is er een extra aantrekkelijk aanbod.

Wat is een HRe-ketel

Een HRe-ketel is een slimme cv-ketel die niet alleen warmte en warm water levert maar ook groene stroom opwekt, gemiddeld 2.500 kWh per jaar. De opgewekt elektriciteit wordt via een snoer in het stopcontact terug geleverd. Op die manier wekt u zelf energie op voor uw eigen gebruik. Er zijn verschillende aanbieders op de markt. Eén daarvan is het Apeldoornse bedrijf Remeha. En omdat zowel deA als Remeha Apeldoorn graag duurzamer wil maken, is er voor leden en klanten van deA een speciaal aanbod.

Eerste drie maanden gratis

Remeha heeft voor de eVita een speciaal all-in-one huurconcept ontwikkeld. Hierbij huurt u de eVita voor een periode van 12 jaar en betaalt u geen aanschafkosten. Voor leden en klanten van deA is de eVita extra aantrekkelijk: de eerste drie maanden is de huur gratis.

Is de eVita iets voor u?

Op www.deslimsteketel.nl kunt u eenvoudig berekenen of de Remeha eVita voor u interessant is. U vindt er ook nog veel meer informatie.

Offerte aanvragen