Mijn bedrijfswagen: diesel of elektrisch

Mijn bedrijfswagen: diesel of elektrisch

Datum
4 juni 2024
Tijd
19:30 tot 21:00
Locatie
Postillion hotel Deventer, Deventerstraat 212 Deventer

Ondernemers die hun bestelauto willen vervangen staan voor een lastige keuze. Wat is verstandig nu vanaf 2025 zero-emissie zones in verschillende binnensteden van kracht worden. Dit geldt ook voor Deventer en Apeldoorn. Ook de gelijktijdige wijziging van de BPM-regels en beƫindiging van de SEBA-subsidies maken het niet makkelijker.

Speciaal voor ondernemers organiseren enkele partners met ZutphenEnergie een informatieavond om actuele informatie en praktijkervaring te delen. Ze schetsen welke uitzonderingen voor de zero-emissie zones gaan gelden. Een professionele en onafhankelijke bedrijfswagenadviseur geeft inzage in de kosten. Wat is de Total Cost of Ownership (TCO) als je alle aspecten meeweegt: investering, subsidie, afschrijving, belastingen, brandstofkosten en onderhoud. En hoe zit het met levertijden, de tweedehands markt en de afweging tussen leasen en kopen.

Een kritische blik op de soms nog beperkte gebruiksmogelijkheden van een elektrische bedrijfswagen ontbreekt niet. Denk aan de actieradius in de praktijk, de oplaadmogelijkheden en het kleinere laad- en trekvermogen van het voertuig. Tot slot wordt een actueel aanbod getoond van lichte elektrische bedrijfswagens. Tijdens het informele gedeelte zijn lokale bedrijfsauto dealers aanwezig voor meer informatie.

Graag aanmelden via www.aanmelder.nl/155573 maar dit is niet verplicht.

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.