warmtewandeling

Zien waar de warmte uit je huis weglekt


samen kijken we hoe het staat met de isolatie van jullie huizen

warmtewandeling

Zijn jij en je buren benieuwd hoe het is met jullie isolatie? Misschien is de gratis warmtewandeling iets voor jullie!  Samen met een warmtefotograaf loop je in een groepje door je buurt. De warmtefotograaf maakt beelden van de buitenkant van jullie woning. En legt uit wat er op de warmtefoto’s te zien is.

Je kunt altijd meedoen

Met behulp van een warmtecamera kijkt de warmtefotograaf hoe het staat met het wamteverlies van woningen. Waar is het goed geïsoleerd, en waar lekt een woning warmte? Het duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan de hand van de beelden bespreken jullie wat zou helpen om het energieverbruik te verminderen en welke hulp er voor je is. Dit kan tijdens de wandeling maar ook na afloop bij een van jullie thuis.

Met 3 tot 8 buren

Achteraf ontvangen jullie de warmtefoto’s digitaal. Een persoon is jullie contactpersoon. Een warmtebeeld is vooral handig bij huizen van 10 jaar en ouder. De warmtewandeling kun je doen met 3 – 8 andere bewoners uit je buurt.

Warmtewandeling in jouw buurt
warmtewandeling
Of je huis goed is geïsoleerd of niet, je kunt altijd meedoen
8 buurtbewoners

in een groepje door je buurt

warmtewandeling

Organiseer jij een warmtewandeling in jouw buurt?

of wandel je liever mee met een wandeling in je buurt

Aanmelden

Let op: weeralarm

Warmtebeelden kunnen het best worden gemaakt bij koud weer, en bij weinig wind of regen. Als door het weer de warmtewandeling niet kan doorgaan, sturen we je van te voren een email.