elektrisch rijden

Elektrisch rijden


Als je nú elektrisch rijdt in plaats van op een fossiele brandstof, bespaar je direct CO2

elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen beschikbaar en interessant. Er zijn steeds meer modellen auto’s, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers.
Als je nú elektrisch rijdt in plaats van op een fossiele brandstof, bespaar je direct CO2. Als coöperatie kijken we wat we nu al, samen, in Apeldoorn kunnen doen. Minder fossiele energie en duurzaam opgewekte lokale energie, dat zet ons in beweging.

Deelauto

Duurzaam én makkelijk: de MyWheels deelauto. Wil je af en toe een auto kunnen gebruiken en vind je het minder belangrijk om ‘m ook te bezitten? Dan is de deelauto iets voor jou. Zo’n auto staat gegarandeerd voor je klaar als je em reserveert. Je deelt ‘m met anderen in je buurt. Dat scheelt parkeerruimte voor je deur én veel grondstoffen voor wéér een nieuwe auto. Goed bezig dus!

Laadpalen

Weet jij waar je energie vandaan komt? In Apeldoorn worden slimme en snelle laadpunten neergezet die Apeldoornse energie leveren: energie die plaatselijk wordt opgewekt en niet vervuilend is. Kun je geen laadpaal op je eigen terrein neerzetten? Dan kun je er een aanvragen bij de gemeente. Zo kun je altijd laden in je buurt. Die laadpaal levert ook nog eens lokale, schone energie van deA voor een mooie prijs!

Elektrisch rijden
elektrisch rijden
“Fietsen en wandelen en daarna het OV zijn de duurzaamste vormen van vervoer. Mocht je toch de auto nodig hebben, dan is elektrisch rijden de beste oplossing. Daarmee bespaar je direct op je CO2-uitstoot. Als coöperatie kijken we wat we in Apeldoorn gezamenlijk kunnen doen. Erik Vos
elektrisch rijden Deelauto

Samen een elektrische auto delen?

Duurzaam én makkelijk: de MyWheels deelauto

elektrisch rijden Laadpalen

Duurzame laadpunten in je eigen buurt

Apeldoornse energie van duurzame bronnen tegen de mooie prijs.