energie-bespaartraject

Een kort traject met enkele bezoeken


een energiecoach kan helpen

energie-bespaartraject

Woon je in gemeente Apeldoorn? Heb je problemen om je energierekening te betalen? De energiecoach kan je helpen je energierekening onder controle te krijgen.

Samen kijk je waarom de energierekening hoog is. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag om hier ook daadwerkelijk wat aan te doen. Op een manier die past bij jou en jouw huis, zodat je het toch behaaglijk hebt in huis.

Samen aan de slag

Je krijgt tips en (gratis) materialen om te starten met besparen. Want als je minder gas en stroom gebruikt, hoef je ook minder te betalen. Elke week krijg je een kleine opdracht om met een specifiek onderdeel aan de slag te gaan.

Wie doet dit en waarom?

Dit energiebespaar-traject project voert deA (energiecoöperatie van én voor inwoners) uit voor de gemeente Apeldoorn. We werken hiervoor samen met organisaties als Bijzondere bijstand, Budgetbeheer, Schuldhulpverlening, Humanitas, Schuldhulpmaatjes en de Kap.

De energiecoach helpt bewoners, die het zwaar hebben door hun energierekening, hier grip op te krijgen. De energiecoach is een maatje dat enkele weken met je aan de slag gaat om de energierekening te verlagen. 

Let op!

Uitsluitend bedoeld voor inwoners van de gemeente Apeldoorn

Mogen wij ons even voorstellen?

Hans Buitenhuis
Hans Buitenhuis
energiecoach
Jaap de Hoog
Jaap de Hoog
energiecoach
Henk Kloosterziel
Henk Kloosterziel
energiecoach
Kees Pasma
Kees Pasma
energiecoach
Adèle Reiss
Adèle Reiss
coöperatielid, energiecoach
We helpen om hier grip op te krijgen

Heb je een hoge energierekening?

Heb je een hoge energierekening en kom je hierdoor in de problemen? Meld je gerust aan. Binnenkort komt een van onze energiecoaches je helpen.