Energiecoach

Energiecoach


stappen zetten voor een duurzaam huis

Energiecoach

Energiecoach

Let op!

Vanwege overweldigend succes is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te maken met de energiecoach.
Wil je toch je huis verduurzamen en kun je wel wat overzicht en informatie gebruiken?
Dan is ons advies om het HOOMdossier aan te vragen. Met dit online programma stel je zelf een plan op maat samen, voor de maatregelen van je huis. Persoonlijk en onafhankelijk.

HOOMdossier

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen? En waar moet je beginnen? De energiecoach helpt je verder.

Bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen

De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Online of bij je thuis

Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij je thuis, net wat bij jou past. Het meeste resultaat boek je wanneer de energiecoach bij je thuis komt en ter plekke kan kijken. Maar ook een online advies is zeker de moeite waard. In beide gevallen levert het je een persoonlijk stappenplan op voor je huis. Nog een voordeel van online: hierbij krijg je gratis een HOOMdossier. Alle stappen voor jouw huis in een overzicht!

energiecoach
Familie Zwijnenberg Energiecoach bij je thuis
Delia en Herman maakten kennis met de energiecoach: “Er werd niets opgedrongen, dat geeft een goed gevoel.” Delia en Herman

Energiecoaches

Jim van Wingerden
Jim van Wingerden
Nico Koster
Nico Koster
Jaap den Uijl
Jaap den Uijl
Menso Molag
Menso Molag
Bert van Zeumeren
Bert van Zeumeren
Herman Kok
Herman Kok
Rik te Koppele
Rik te Koppele
Jan Iepsma
Jan Iepsma
Johan Fuit
Johan Fuit
 • 1
  Maak een afspraak

  Meld je aan voor de energiecoach. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en mailen je de toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Afspraak maken>

 • 2
  Doe een huisscan

  In jouw persoonlijke dossier vul je de gegevens van je huis in. Daarmee kun je je eigen huisscan maken. Daardoor krijgen jij én de energiecoach al een aardig beeld over de situatie van je huis en wat er in de komende tijd nodig is om je huis energiezuinig en toekomstbestendig te maken. Dat levert jou en de energiecoach goede informatie op voor jullie online of telefonische gesprek. Lukt het niet je persoonlijke dossier in te vullen? Geen probleem, dan doe je dat samen met de energiecoach tijdens jullie telefonische of online afspraak.

 • 3
  Online of telefonisch gesprek

  De energiecoach bekijkt samen met jou online of telefonisch, je huis en je energiegebruik, hij inventariseert jouw vragen en denkt mee over de oplosssing. De energiecoach kan jouw online dossier inzien, en zo kun je samen bespreken je wat je alvast kunt doen om je woning voor te bereiden op een energiezuinige, aardgasvrije toekomst.

  • Wat kun je nu al doen?
  • Wat levert geld op?
  • Waar moet je rekening mee houden?

  Je krijgt informatie en tips die passen bij jouw situatie en je wensen.
  Aan het eind van het gesprek krijg je een samenvattend overzicht van de kosten en baten voor de maatregelen waarin je bent geïnteresseerd.

 • 4
  Persoonlijk stappenplan

  Na afloop mailt de energiecoach je basisadvies met een samenvattend rapport en een stappenplan. Ook eventuele vervolgacties staan daarin gemeld. Met dit rapport heb je persoonlijk actieplan voor je huis met:

  • huidige situatie van je huis
  • kansen van energiebesparende maatregelen
  • kosten en baten van die maatregelen
  • evt. een meerjarenplanning wanneer je de werkzaamheden gaat uitvoeren.
 • 5
  Zelf aan de slag of laten uitvoeren

  Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? deA kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of vlakbij Apeldoorn. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk.

  Zelf aan de slag kan natuurlijk ook! Ook een combinatie van zelf doen en laten doen is mogelijk: jij bepaalt wat er met je huis gebeurt en de energiecoach denkt met je mee.
  Mocht er na het online of telefonisch gesprek toch nog een bezoek aan huis nodig zijn, dan plannen we dat in zodra dat weer kan.

Adviseurs en bedrijven

Heb je specialistische vragen? Naast energiecoaches heeft deA de beschikking over adviseurs. De energiecoach kan altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms is nader onderzoek nodig. Via ons kun je betaald advies aanvragen bij een van de adviseurs.

Offerte aanvragen

Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? deA kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of vlakbij Apeldoorn. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk.

Energiecoach HOOMdossier

Handig online adviestool

kies online hoe je je huis wil verduurzamen en krijg overzicht van kosten en opbrengsten

Het verbeterplan voor je huis

HOOMdossier, daar kom je verder mee

Wist je dat je je eigen verduurzamingsplan van je huis kunt maken? Vul daarvoor het HOOMdossier in. Dit is een online programma waarin je vragen over je huis beantwoordt.
Als uitkomst krijg je een rapport met adviezen en een kostenraming om je woning te verbeteren. Hiermee kun je meteen aan de slag.

HOOMdossier aanvragen
1

Energiecoach bij je thuis

2

Specialistisch advies (indien nodig)

3

Aanvragen offerte

4

Uitvoeren maatregel

5

Contact