gesprek verduurzaming van je huis

Energiecoach bij je thuis


stappen zetten voor een duurzaam huis

gesprek verduurzaming van je huis

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen? En waar moet je beginnen? De energiecoach helpt je verder.

Huis, energiebruik én wensen

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Familie Zwijnenberg Energiecoach bij je thuis
Delia en Herman maakten kennis met de energiecoach: “Er werd niets opgedrongen, dat geeft een goed gevoel.” Delia en Herman
Het Hoomdossier krijg je direct

Energiecoach aanvragen

Heb je een koopwoning, dan krijg je het Hoomdossier direct, enkele dagen na aanmelding voor de energiecoach. Daarmee kun je zelf al aan de slag: het geeft je meteen een eerste overzicht en een stappenplan.

8 waardering

We zijn heel trots op het cijfer dat huiseigenaren onze energiecoaches geven

 • 1
  Meld je aan

  Meld je aan. Wij mailen je dan eerst de toegang tot jouw persoonlijke online Hoomdossier.
  Dat levert je direct een helder overzicht.

 • 2
  Hoomdossier

  In jouw persoonlijke dossier vul je de gegevens van je huis in. De energiecoach kan met je meekijken. Daardoor krijgen jij én de energiecoach al een aardig beeld over de situatie van je huis en wat er in de komende tijd nodig is om je huis energiezuinig en toekomstbestendig te maken. Een handige voorbereiding op jullie gesprek dus.

  Geen online dossier?

  Lukt het niet je persoonlijke dossier in te vullen? Geen probleem, dan doe je dat samen met de energiecoach tijdens jullie afspraak.

 • 3
  Gesprek bij je thuis

  De energiecoach bekijkt samen met jou je huis en je energiegebruik. Hij inventariseert jouw vragen en denkt mee over de oplosssing. De energiecoach kan jouw online dossier inzien, en zo kun je samen bespreken wat je alvast kunt doen om je woning voor te bereiden op een energiezuinige, aardgasvrije toekomst.

  • Wat kun je nu al doen?
  • Wat levert geld op?
  • Waar moet je rekening mee houden?

  Je krijgt informatie en tips die passen bij jouw situatie en je wensen.

 • 4
  Persoonlijk stappenplan

  Na afloop mailt de energiecoach je basisadvies met een samenvattend rapport en een stappenplan. Ook eventuele vervolgacties staan daarin gemeld. Met dit rapport heb je een persoonlijk actieplan voor je huis met:

  • de huidige situatie van je huis
  • kansen van energiebesparende maatregelen
  • kosten en baten van die maatregelen
  • evt. een meerjarenplanning wanneer je de werkzaamheden gaat uitvoeren.
 • 5
  Zelf aan de slag of laten uitvoeren

  Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? Wij helpen je verder.

  We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven, die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Als je wilt, kun je gebruik maken van onze offerteservice. We hebben contacten met diverse bedrijven in en om Apeldoorn. We vragen dan een offerte voor je aan, volgen het proces en helpen zo nodig. Voor jou levert dat gemak op, en de wetenschap dat de klus goed wordt uitgevoerd.
  Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk. Wil je dit steunen? Meld je aan als lid van onze coöperatie.

  Zelf aan de slag kan natuurlijk ook! Ook een combinatie van zelf doen en laten doen is mogelijk: jij bepaalt wat er met je huis gebeurt en de energiecoach denkt met je mee.

Mogen wij ons even voorstellen?

Meer portretten
Roel Nijenhuis
Roel Nijenhuis
energiecoach
Luuk Dams
Luuk Dams
energiecoach
Geke Odding
Geke Odding
energiecoach
Cees Schneiders
Cees Schneiders
energiecoach
Menso Molag
Menso Molag
energiecoach
Jan Mastenbroek
Jan Mastenbroek
energiecoach
Rene Hertgers
René Hertgers
energiecoach
Jan de Koning
Jan de Koning
energiecoach
Hugo Breggeman
Hugo Breggeman
energiecoach

Adviseurs en bedrijven

Heb je specialistische vragen? Naast energiecoaches heeft deA de beschikking over adviseurs. De energiecoach kan altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms is nader onderzoek nodig. Via ons kun je betaald advies aanvragen bij een van de adviseurs.

Offerteservice

Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? deA kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of vlakbij Apeldoorn. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven, die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk.

1

Hoomdossier

2

Energiecoach bij je thuis

3

Specialistisch advies (indien nodig)

4

Aanvragen offerte

5

Uitvoeren maatregel

6

Contact