Rondje groene buur door Wenum-Wiesel

We fietsen langs bij buurtgenoten


die laten zien wat zij doen of gedaan hebben in huis of tuin


Aanmelden

Rondje groene buur door Wenum-Wiesel

Datum
16 juli 2024
Tijd
19:30 tot 21:00
Locatie
Op de fiets door Wenum-Wiesel

Let op: datum aangepast!

Doe je mee een rondje Wenum-Wiesel op de fiets? Op dinsdagavond 16 juli fietsen we langs bij buurtgenoten die laten zien wat zij doen of gedaan hebben in huis of tuin. Gezellig en interessant!
Wel graag even aanmelden!

We starten om 19.30. We mailen je van tevoren de laatste informatie met het startpunt van dit rondje.

Daarna fietsen we langs enkele adressen in Wenum-Wiesel. Buurtgenoten vertellen wat zijn in en om hun huis hebben gedaan, of aan het doen zijn. Zoals:

Merel Woolderink en Jan Hoppe

Een gedeelte van het huis van Jan en Merel is meer dan honderd jaar oud en direct op zand gebouwd. In de afgelopen jaren hebben ze de vloer vervangen en geisoleerd. En vloerverwarming aangelegd. Ook hebben ze zonnepanelen.
Op dit moment zijn ze bezig met het vervangen van glas. We zijn welkom om een kijkje te nemen en te horen hoe ze het aanpakten.

Herenboeren

Deze collectieve boerderij heeft een zonnedak gelegd. Op een slimme manier: ze gebruiken de energie wanneer ze die opwekken. Daardoor hebben ze ook geen problemen met netcongestie. We gaan bij hen langs en kijken hoe ze dat gerealiseerd hebben.

Chris van der Lande

Chris heeft zijn huis van buitenaf gesoleerd. Momenteel is hij bezig met de aanleg een nieuw warmtesysteem: het zwembad in de tuin wordt de buffer voor de warmtepomp. We zijn welkom om te kijken naar de stand van zaken en hoe Chris het aanpakt.

Welkom! Graag even aanmelden


"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden*

Je gegevens

Aanhef*
Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.