Speciaal voor huurders: Goeie-energie-quiz

Goeie-energie-quiz


De quiz neemt je mee langs verschillende plekken in je woning.

Speciaal voor huurders: Goeie-energie-quiz

Datum
26 oktober 2021
Tijd
19:30 tot 20:30
Locatie
Online

Dinsdagavond 26 oktober is het zover: deA’s ‘Goeie-energie-quiz’. Een online programma dat jou -huurder in Apeldoorn- op weg helpt met eenvoudig energie besparen! Wil je meer weten over energie besparen als huurder, of weet je alles juist al? Doe mee met de quiz en maak kans op leuke prijzen.

De quiz neemt je mee langs verschillende plekken in je woning.

Weet jij bijvoorbeeld wat je kunt doen om het minder te laten tochten in je woning of hoe je het in de zomer koel kunt houden? Het komt allemaal aan bod. Na de quiz kun je met praktische kennis en simpele middelen meteen aan de slag!

Deze quiz is onderdeel van een reeks activiteiten die deA in samenwerking met de gemeente Apeldoorn in de buurt organiseert.

Deelnemen is gratis!

Schrijf je wel eerst in, je ontvangt vervolgens een e-mail met je toegangslink. En: je maakt kans op een energiebespaarpakket. Daarnaast het boek ‘Van Bovens leftovers’, een splinternieuw kookboek met recepten gemaakt van koelkastrestjes.

Kun je de 26e niet aanwezig zijn? Schrijf je toch in; na de quiz ontvang je van ons een mail met video én allerlei tips!