Webinar isolatieactie

Webinar isolatieactie


Onze partners vertellen je over de verschillende materialen die ze toepassen, voor welke situaties deze gebruikt worden en de besparing die het direct oplevert! 

Webinar isolatieactie

Datum
1 februari 2022
Tijd
19:30 tot 21:00
Locatie
Online

Actie: vloer, spouwmuur, glas- en zolderisolatie 

Ook dit jaar doet deA -samen met bedrijven uit de buurt- een aanbod voor vier meest toegepaste isolatievormen: vloer-, spouwmuur-, glas en zolderisolatie. Alle vier leveren ze direct comfort en verdienen ze zichzelf binnen enkele jaren terug. 

Wil je meer weten over de soorten isolatie, of het mogelijk is in jouw woning en wat voor ingreep het is? Meld je dan aan voor het webinar: onze partner Aart Bouman vertelt je meer over de verschillende soorten glas die er zijn, voor welke situaties deze gebruikt worden en de besparing die het direct oplevert!

Subsidiemogelijkheden 

Daarnaast sluit Sven Ringelberg aan van Simpel Subsidie. Hij legt de tool ‘subsidiecheck’ uit: een eenvoudige manier om te ontdekken hoeveel subsidie je kunt krijgen voor het isoleren van jouw woning.

Comfortabel en energiezuinig 

Isolatie maakt je huis comfortabel en energiezuinig. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, je bereidt je huis ook voor op een aardgasvrije toekomst.  

Kun je niet live deelnemen? Meld je toch aan. De volgende dag ontvang je van deA een e-mail met video van het webinar en tips. 

Meer over de actie: