Aanmelden informatieavond – nieuwe energie in Wenum-Wiesel

Aanmelden informatieavond – nieuwe energie in Wenum-Wiesel

Datum
16 april 2024
Tijd
19:30 tot 21:30
Locatie
Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 160

De gemeente Apeldoorn organiseert samen met deA een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor bewoners van huur- en van koopwoningen. 

Wat betekent dat voor mij? 

In Nederland zijn we ondeweg naar aardgasvrij verwarmen. Welke warmteoplossingen zijn er voor Wenum-Wiesel? Wat kun je verwachten en wat kun je nu al doen? Kunnen we als bewoners dingen gezamenlijk oppakken en welke wensen zijn er? Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg en is er gelegenheid voor gesprek en om wensen en ideeën kenbaar te maken.

Voor iedere woning is er de komende jaren persoonlijk advies beschikbaar. Online, bij het energiepunt, maar ook bij je thuis. Verder is er informatie over subsidies. Tijdens de avond is er ook uitleg over de gratis warmtepompcheck t.w.v. € 59.99.

Je bent welkom om vanaf 19.15 binnen te lopen. Het programma start om 19.30 uur.

Programma

  • Een aardgasvrij huis: Wat zijn de mogelijkheden?
  • Hoe kan ik hier de komende jaren rekening mee houden?  
  • Welke hulp, subsidies en leningen zijn beschikbaar? 
  • Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen?  
  • Waar kan ik terecht met wensen en ideeën?  

Na de presentatie is er gelegenheid voor gesprek over de inhoud van verschillende onderwerpen. Hier kunt u ook met uw vragen en ideeën terecht.  

Welkom! Graag even aanmelden. 

Helaas inschrijven is niet meer mogelijk. Op de hoogte blijven van de activiteiten in Wenum Wiesel? Meld je aan voor de updates voor nieuws en activiteiten. Aanmelden nieuwsbrief