deA genomineerd voor Apeldoorn Business Award

deA genomineerd voor Apeldoorn Business Award

Joehoe! deA is genomineerd voor de Apeldoorn Business Award in de categorie Maatschappelijke organisaties. We staan daar samen met Op 13 oktober worden de awards uitgereikt.

Binnenkort komt de jury op bezoek. We hopen natuurlijk dat die ook enthousiast wordt van alle fossielvrije energie die we met elkaar opwekken in en op Apeldoorn, en alle energie die we besparen door de inzet van velen! Ook Orpheus en New Tech Parc zijn genomineerd in deze rubriek. Gefeliciteerd!

Namens jullie

Maandag 22 augustus hebben we namens jullie allemaal de nominatie blij in ontvangst genomen. Dit alleen al is een mooie waardering en erkenning van al die energiecoaches, conciërges, vrijwilligers, enthousiaste harde werkers, alle leden, etc. Met elkaar maken we een coöperatie. Op naar een fossielvrije toekomst in Apeldoorn!

Publieksprijs: stemmen

Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Daarvoor vragen we je medewerking: wil je op ons stemmen? Wie de meeste stemmen krijgt, wint de publieksprijs. Klik hieronder om te stemmen.

De Apeldoorn Business Awards zijn in leven geroepen omdat Apeldoorn veel prachtige bedrijven heeft. Bedrijven met passie, lef en visie. Bedrijven die zichzelf elke dag proberen te verbeteren. Kleine en grote bedrijven die mooie producten en diensten leveren en werkgelegenheid in onze regio mogelijk maken. Dat verdient volgens de organisatie op z’n minst één keer per jaar een podium, “want misschien zijn we in Apeldoorn wel te bescheiden. Daarnaast willen we het Apeldoorns bedrijfsleven inspireren en verbinden”.