deA | Energiecoach bij je thuis

Energiecoach bij je thuis

Bij onze coöperatie kun je een gesprek aanvragen met één van onze vrijwillige energiecoaches. Die maakt een afspraak bij je thuis en bespreekt je wensen en mogelijkheden. Ook bekijkt de coach je huis én je energiegebruik.

Veel mensen weten niet goed welke maatregel bij hun huis past. Ze kunnen dan de hulp inroepen van de energiecoaches. Deze enthousiaste, kundige vrijwilligers hebben in de afgelopen maanden tientallen bezoeken gebracht aan bewoners om met hen mee te kijken en hen te adviseren. Is de vraag te complex voor een coach, dan kan deA (betaald) advies van een specialist inroepen.

bekijkt je huis én energiegebruik
onafhankelijk en kosteloos
geeft informatie en tips
bespreekt wensen en mogelijkheden

Informatie en tips

Je krijgt informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Welke stappen leveren je geld op? Wat scheelt comfort en hoe verminder je je energieverbruik? Wil je ook geld besparen op je energierekening? de energiecoach bij je thuis;

  • bekijkt je huis én energiegebruik
  • bespreekt wensen en mogelijkheden
  • geeft informatie en tips
  • onafhankelijk en kosteloos

Dat is wel zo handig om te weten; zeker als je beslissingen moet nemen over onderhoud en renovatie.

Inzet adviseurs

Naast energiecoaches heeft deA de beschikking over adviseurs. De energiecoach is geen specialist, niet op alle vragen heeft hij/zij het antwoord. De energiecoach kan daarom altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms kan het verstandig zijn nader onderzoek te laten doen een adviseur voordat wellicht de verkeerde maatregelen worden genomen. In tegenstelling tot de energiecoach moet voor de adviseur wel betaald worden.

Energielabel

Snel zien waar de warmte weglekt uit jouw huis?

Laat een warmtefoto of warmtescan maken!

Veel mensen weten niet goed welke maatregel bij hun huis past

de energiecoach komt bij je thuis

Mogen wij ons even voorstellen?