deA | Energiecoach online

Advies van de energiecoach

persoonlijk advies met stappenplan voor je huis

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen? En waar moet je beginnen? De energiecoach helpt je verder.

Online of bij je thuis

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij je thuis, net wat bij jou past. Het meeste resultaat boek je wanneer de energiecoach bij je thuis komt en ter plekke kan kijken. Maar ook een online advies is zeker de moeite waard. In beide gevallen levert het je een persoonlijk stappenplan op voor je huis.

bekijkt je huis én energiegebruik
geeft informatie en tips
bespreekt wensen en mogelijkheden
maakt persoonlijk stappenplan

Hoe werkt het?

Meld je aan voor de energiecoach. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en mailen je de toegang tot jouw persoonlijke online dossier. 

In jouw persoonlijke dossier vul je de gegevens van je huis in. Daarmee kun je je eigen huisscan maken. Daardoor krijgen jij én de energiecoach al een aardig beeld over de situatie van je huis en wat er in de komende tijd nodig is om je huis energiezuinig en toekomstbestendig te maken. Dat levert jou en de energiecoach goede informatie op voor jullie online of telefonische gesprek. Lukt het niet je persoonlijke dossier in te vullen? Geen probleem, dan doe je dat samen met de energiecoach tijdens jullie telefonische of online afspraak.

De energiecoach bekijkt samen met jou online of telefonisch, je huis en je energiegebruik, hij inventariseert jouw vragen en denkt mee over de oplosssing. De energiecoach kan jouw online dossier inzien, en zo kun je samen bespreken je wat je alvast kunt doen om je woning voor te bereiden op een energiezuinige, aardgasvrije toekomst.

  • Wat kun je nu al doen?
  • Wat levert geld op?
  • Waar moet je rekening mee houden?

Je krijgt informatie en tips die passen bij jouw situatie en je wensen.
Aan het eind van het gesprek krijg je een samenvattend overzicht van de kosten en baten voor de maatregelen waarin je bent geïnteresseerd.

Na afloop mailt de energiecoach je basisadvies met een samenvattend rapport en een stappenplan. Ook eventuele vervolgacties staan daarin gemeld. Met dit rapport heb je persoonlijk actieplan voor je huis met:

  • huidige situatie van je huis
  • kansen van energiebesparende maatregelen
  • kosten en baten van die maatregelen
  • ev. een meerjarenplanning wanneer je de werkzaamheden gaat uivoeren.

Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? deA kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of vlakbij Apeldoorn. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk. Samenwerkende bedrijven>

Zelf aan de slag kan natuurlijk ook! Ook een combinatie van zelf doen en laten doen is mogelijk: jij bepaalt wat er met je huis gebeurt en de energiecoach denkt met je mee.
Mocht na het online of telefonische gesprek toch nog een bezoek aan huis nodig zijn, dan plannen we dat in zodra dat weer kan.

Adviseurs en bedrijven

Heb je specialistische vragen? Naast energiecoaches heeft deA de beschikking over adviseurs. De energiecoach kan daarom altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms is nader onderzoek nodig. Via ons kun je betaald advies aanvragen bij een van de adviseurs.

Offerte aanvragen

Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? deA kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of vlakbij Apeldoorn. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk.

Online of telefonisch advies van de energiecoach

persoonlijk advies met stappenplan voor je huis

Mogen wij ons even voorstellen?