Hoe kan ik het display Geo Trio Display resetten?

Bij Instellingen>Wizard, kun je de tarieven veranderen en bij Instellingen>Instellingen wissen, de overige instellingen wissen en opnieuw invoeren. De opgebouwde historie wordt hiermee echter niet gewist en kan een gekke overgang gaan vertonen.

Het is wel mogelijk om ook de historie te wissen door de display helemaal terug te zetten naar de fabrieksinstellingen via de volgende stappen:

1. Resetten naar fabrieksinstellingen: Instellingen > Extra > Monteur. Voer de pincode in: 163005 en kies voor fabrieksinstellingen. Dit zal de hele historie wissen, maar het zal ook de koppeling met de meterzender wissen.

2. De meter en zender opnieuw verbinden (houd de zender en display dicht bij elkaar) met behulp van dit filmpje.

Geo Trio II energiemonitor

De Trio II is een makkelijk, zelf te installeren, energiedisplay die in duidelijke kleuren het gas- en elektriciteitsverbruik weergeeft van dat moment. Zo kan je altijd zien hoeveel energie je huishouden gebruikt. 

De monitor toont 100% accurate actuele verbruiksgegevens, maar ook historische informatie (verbruik gespreid over de dag, week, maand en jaar). Met de Trio II kan je energie verbruik in kaart brengen en verlagen. 

Het display maakt draadloos verbinding met een zender in de meterkast die je aansluit op de P1 poort van de slimme meter.