Warmtebeeldinspectie

Warmtebeeldinspectie


zien waar de warmte je huis uit lekt


Aanvragen warmtebeeldinspectie

Warmtebeeldinspectie

Warmtebeelden laten je snel zien waar de warmte je huis uit lekt en de kou naar binnen komt. Daarom wordt de warmtescan wordt steeds vaker ingezet om te zien waar de warmte weglekt uit de woning. Het interpreteren van de beelden is nog niet zo eenvoudig. Vanaf januari kun je bij deA een afspraak maken voor de warmtebeeldinspectie door de energiecoach. De energiecoach maakt warmtebeelden en geeft bruikbare tips. Zo weet je wat je extra kunt isoleren en waar je nog energie kan besparen.

Alleen bij koud weer

Warmtebeelden kunnen alleen gemaakt worden bij koud weer: er moet genoeg verschil in temperatuur zijn tussen buiten en binnen. Daarom plannen we de bezoeken van oktober tot en met maart.

Energiecoach
Jim van Wingerden
Warmtebeelden laten je snel zien waar de warmte je huis uit lekt Jim van Wingerden
Warmtebeelden Apeldoorn

Prijzen

Wil je met een warmtebeeld zien hoe het met de isolatie van je huis gesteld is? Maak een afspraak met de energiecoach! Als het koud genoeg is, maken we graag een afspraak om bij je langs te komen en de warmtebeelden te maken.

Ben je lid, dan betaal je €50,00, de warmtebeeld inspectie voor niet-leden bedraagt €65,00

Aanvragen
Korting voor leden

Warmtebeeldinspectie door de energiecoach

Warmtebeelden laten je snel zien waar de warmte je huis uit lekt. De energiecoach maakt graag een afspraak om bij je langs te komen. Ben je lid, dan betaal je €50,00, de warmtebeeld inspectie voor niet-leden bedraagt €65,00.

Lid worden
Energiecoach Van oktober tot en met maart

Warmtebeelden kunnen alleen gemaakt worden bij koud weer

er moet genoeg verschil in temperatuur zijn tussen buiten en binnen