Offerte aanvragen

Bedrijven waarmee we samenwerken

Zoek je een bedrijf om je klus uit te voeren? Vraag hier je advies of offerte aan via onze coöperatie. deA werkt samen met lokale en regionale bedrijven in de gemeente Apeldoorn waarmee we afspraken hebben gemaakt: binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak en ze leveren kwaliteit. Achteraf vragen we je of je tevreden bent. Steekproefsgewijs controleren we of de maatregel goed is uitgevoerd om kwaliteit te waarborgen.

Tevreden bewoners

Een belangrijke afspraak is dat als deA een offerte namens een bewoner aanvraagt, dit als een serieuze aanvraag beschouwd wordt. Het bedrijf stuurt de bewoner vervolgens rechtstreeks een offerte met een afschrift aan deA. En voor de duidelijkheid: we ontvangen daar geen provisie voor! Ons belang is dat de maatregelen goed worden uitgevoerd en bewoners tevreden zijn.

Zodra je de offerte aanvraagt, selecteren wij een geschikt bedrijf. Dat neemt contact met je op zodat jullie een afspraak kunnen plannen voor een bezoek aan je woning. Je ontvangt dan een offerte op maat.

  • Ik wil graag een offerte

    Vraag je een offerte aan via deA, dan kom je in contact met lokale en regionale bedrijven die gespecialiseerd zijn in energiebesparingsmogelijkheden en het duurzamer maken van je woning. Ik zou graag een offerte willen ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.